čidlo teploty vody

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Slavkov
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Slavkov »

Myslím si, že on tam bude mít jedno (čtyřpin) :)
GIV Variant TDi ???kW
hakan20
Nováček

Příspěvek od hakan20 »

Slavkov píše:Myslím si, že on tam bude mít jedno (čtyřpin) :)
Cidlo chladiacej kvapaliny viem kde je (to je stvorpinove), ale to nesluzi aj na ukazovanie teploty na budikoch ci ano???
Ivo
Přispěvovatel

Příspěvek od Ivo »

ano, dva piny RJ a druhe dva budiky
G IV,variant,66 kW,ALH + niečo naviac od BH motor
hakan20
Nováček

Příspěvek od hakan20 »

Ivo píše:ano, dva piny RJ a druhe dva budiky
Pred vymenou cidla len nezhavilo tolko kolko bolo treba, po vymene to na VAG-u ukazuje nieco taketo:

17664 - cidlo teploty chladiacej kvapaliny - prerusenie/skrat na plus (G62)
P1256-35-00

Ale neukazuje ani rucicka a ani to poriadne nezhavi, tak co s tym?? Moze to mat vplyv na obe funkcie naraz? (wallbash)
bobeš
Přispěvovatel

Příspěvek od bobeš »

tak sem vyměnil čidlo a je to v cajku ,tak že Vám všem díky za pořádný štouchanec (LOL) byla to skvělá spolupráce několika mozkú až na ten múj ten si dneska proleju a vyčistím u kulečníku. Kluci pěknej víkend a žádná ostuda ,ještě jednou všem moc díky!!!!!!!!
vw je vw
re5pekt
Přispěvovatel

Příspěvek od re5pekt »

Hosi prosim poradte mi jak odpojim cidlo teploty chlad. kap. , se s tim seru hodinu, pak sem ho vyndal cely a zacla tect logicky chlad, kapalina tak sem ho tam rychle vratil, ten konektor mi proste nejde, neni na to nejaky tip??? Dekuji za rychle rady : motor skoda octavia r.v. 2002, 1.9TDI 66kw
bobeš
Přispěvovatel

Příspěvek od bobeš »

nevím co tam máš za čidlo chlape ale normálně zmáčkneš ty dvě drátový sponky a vytáhneš patici s čidla ven.a čidlo ven si už dostal tak to druhý už znáš :)
vw je vw
re5pekt
Přispěvovatel

Příspěvek od re5pekt »

bobeš píše:nevím co tam máš za čidlo chlape ale normálně zmáčkneš ty dvě drátový sponky a vytáhneš patici s čidla ven.a čidlo ven si už dostal tak to druhý už znáš :)
ted jsem to byl zkusit a mozna sem debil ale zadny dratovy spony nemuzu nahmatat.
Vede tam jeden dratek do toho cidla, ta pacite je kulata, ale proste zaboha at taham jak taham, zkusil sem zmacknout vsechno ale nic:( :( (wallbash) (wallbash) (wallbash)
bobeš
Přispěvovatel

Příspěvek od bobeš »

hele jak to vypadá je to kostka a nebo trjuhelniktrochu do kulata?
vw je vw
bobeš
Přispěvovatel

Příspěvek od bobeš »

kuláta to je divný a jeden drátek tak ti nevím jestli je to na vodu but čtyři nebo dva
vw je vw
re5pekt
Přispěvovatel

Příspěvek od re5pekt »

bobeš píše:hele jak to vypadá je to kostka a nebo trjuhelniktrochu do kulata?
Jelikoz na to blbe vidim, je to na bloku motoru, tak nevim, ale co jde videt je, ze cidlo je ELIPSA a na konci je kolecko s dratem, ktery kdyz jsem nehtem:) prohmataval, tak sem nenasel nejakou sparu ( jako ze by to byly 2 kusy), vypada to na 1 kus. Sem z toho celej hotovej sakra uz :( , je to cidlo teploty chladici kapaliny no:(, pac mi auto rano spatne startuje, dlouho toci, kouri , atd a zhavicky meneny, starter, baterka, predvstrik, davka, vse je novy, tak uz jen chci zkusit to teplotni cidlo odpojit a nasimulovat si studeny start
bobeš
Přispěvovatel

Příspěvek od bobeš »

no tím čidlem to sakra múže být ale proč ti nejde ven tak to nevím jen sem ted koukal na keláče na ty čiddla tak se naně jukni taky a uvídíš jaký mají pojistky .koukalsem tam na to kulaty a to má zobáček tak že to musíš někde odjistit.
vw je vw
bobeš
Přispěvovatel

Příspěvek od bobeš »

jo a ješte mě tam mate to že je to na bloku a né na palici čidla na vodu bývají na palici neb na příslušenství
vw je vw
re5pekt
Přispěvovatel

Příspěvek od re5pekt »

nikde nemuzu to foto najit omg:( , nic se mi nedari :) , nemas link prosim?
re5pekt
Přispěvovatel

Příspěvek od re5pekt »

bobeš píše:jo a ješte mě tam mate to že je to na bloku a né na palici čidla na vodu bývají na palici neb na příslušenství
to nevim, kdyz sem ho vyndal tak tepla moje cervena chlad. kap. pekne ven (hm)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“