tak uz to mam, je to ten za 522kc, no stejne mi vrta hlavou jak to odpojim, kdyz na to sotva dosahnu:(re5pekt píše:nikde nemuzu to foto najit omg:( , nic se mi nedari, nemas link prosim?
čidlo teploty vody
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak ja na passate mam na jednej strane taky Akoby zarez a tam ked zapacim, tak sa to uvolni a ide vytiahnut v poho. Inac original som to mal smerom hore, tak aj ked je tam nachuja pristup, nejak som to zvladol.. Teraz mi to jeden "odbornik" vymenil a dal to smerom dole, tak som sa potesil, este ze som vedel ako na to..re5pekt píše:tak uz to mam, je to ten za 522kc, no stejne mi vrta hlavou jak to odpojim, kdyz na to sotva dosahnu:(re5pekt píše:nikde nemuzu to foto najit omg:( , nic se mi nedari, nemas link prosim?

No ono nahoře, dole, vlevo, vpravo... prostě jak to dotáhnešhakan20 píše:Tak ja na passate mam na jednej strane taky Akoby zarez a tam ked zapacim, tak sa to uvolni a ide vytiahnut v poho. Inac original som to mal smerom hore, tak aj ked je tam nachuja pristup, nejak som to zvladol.. Teraz mi to jeden "odbornik" vymenil a dal to smerom dole, tak som sa potesil, este ze som vedel ako na to..re5pekt píše:tak uz to mam, je to ten za 522kc, no stejne mi vrta hlavou jak to odpojim, kdyz na to sotva dosahnu:(re5pekt píše:nikde nemuzu to foto najit omg:( , nic se mi nedari, nemas link prosim?
Mozno to mas podobne, tak skus..

Tudíž žádné páčení (má to jeden zoubek a "kolébku")... jakmile to nahmatáš, tak teď už víš jak na to... i po hmatu

GIV Variant TDi ???kW
Kazdy si pod pacenim asi predstavuje nieco ine...Slavkov píše:No ono nahoře, dole, vlevo, vpravo... prostě jak to dotáhnešhakan20 píše:Tak ja na passate mam na jednej strane taky Akoby zarez a tam ked zapacim, tak sa to uvolni a ide vytiahnut v poho. Inac original som to mal smerom hore, tak aj ked je tam nachuja pristup, nejak som to zvladol.. Teraz mi to jeden "odbornik" vymenil a dal to smerom dole, tak som sa potesil, este ze som vedel ako na to..re5pekt píše: tak uz to mam, je to ten za 522kc, no stejne mi vrta hlavou jak to odpojim, kdyz na to sotva dosahnu:(Mozno to mas podobne, tak skus..
Jinak je to taková plastová "kolébka", vzadu u kabelu to přimáčkneš, tím se zvedne předek a tím se uvolní ten konektor ze zobáčku, který je na čidle
Tudíž žádné páčení (má to jeden zoubek a "kolébku")... jakmile to nahmatáš, tak teď už víš jak na to... i po hmatu

Hele kluci bacha od koho bere to čidlo je to jako z termostatama dvě a až to třetí mělo úspěch a to samí čidla jak je to ital tak do kopřiv nebo starline to samí brát němce nebo holandana to mám fakt vyskoušený to ti pak vztávaj vlasy hrúzou
já sem blbec nekoukal na typ motoru a vzal sem čidlo podle štekru a to sem myslel že vylítnu z kúže když tři čidla nic
ale dobře to dopadlo.Ted řeším jinou věc pořád semi mašina maličko přehřejvá a jak mile budík najede 90 tak ručička padne na zadek a až se zchladí na 80 tak se zase zhoupne mrcha a to mám novej chladič vymytý potrubí ,čidlo a hlavně palici poněvač sem o...s tak sem při broušení naměl brejle a vlítla mi do oka špona a já jel k doktoru a byl sem rád že čučím na cestu.No a přetrch se mi řemen na pupě a altíku a bylo vymalováno. 

vw je vw