čidlo teploty vody

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

re5pekt
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od re5pekt »

re5pekt píše:nikde nemuzu to foto najit omg:( , nic se mi nedari :) , nemas link prosim?
tak uz to mam, je to ten za 522kc, no stejne mi vrta hlavou jak to odpojim, kdyz na to sotva dosahnu:(
hakan20
Nováček

Příspěvek od hakan20 »

re5pekt píše:
re5pekt píše:nikde nemuzu to foto najit omg:( , nic se mi nedari :) , nemas link prosim?
tak uz to mam, je to ten za 522kc, no stejne mi vrta hlavou jak to odpojim, kdyz na to sotva dosahnu:(
Tak ja na passate mam na jednej strane taky Akoby zarez a tam ked zapacim, tak sa to uvolni a ide vytiahnut v poho. Inac original som to mal smerom hore, tak aj ked je tam nachuja pristup, nejak som to zvladol.. Teraz mi to jeden "odbornik" vymenil a dal to smerom dole, tak som sa potesil, este ze som vedel ako na to.. :) Mozno to mas podobne, tak skus.. :D
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

hakan20 píše:
re5pekt píše:
Tak ja na passate mam na jednej strane taky Akoby zarez a tam ked zapacim, tak sa to uvolni a ide vytiahnut v poho. Inac original som to mal smerom hore, tak aj ked je tam nachuja pristup, nejak som to zvladol.. Teraz mi to jeden "odbornik" vymenil a dal to smerom dole, tak som sa potesil, este ze som vedel ako na to.. :) Mozno to mas podobne, tak skus.. :D
No ono nahoře, dole, vlevo, vpravo... prostě jak to dotáhneš :D Jinak je to taková plastová "kolébka", vzadu u kabelu to přimáčkneš, tím se zvedne předek a tím se uvolní ten konektor ze zobáčku, který je na čidle :)
Tudíž žádné páčení (má to jeden zoubek a "kolébku")... jakmile to nahmatáš, tak teď už víš jak na to... i po hmatu :D
GIV Variant TDi ???kW
hakan20
Nováček

Příspěvek od hakan20 »

Slavkov píše:
hakan20 píše:
re5pekt píše: tak uz to mam, je to ten za 522kc, no stejne mi vrta hlavou jak to odpojim, kdyz na to sotva dosahnu:(
No ono nahoře, dole, vlevo, vpravo... prostě jak to dotáhneš :D Jinak je to taková plastová "kolébka", vzadu u kabelu to přimáčkneš, tím se zvedne předek a tím se uvolní ten konektor ze zobáčku, který je na čidle :)
Tudíž žádné páčení (má to jeden zoubek a "kolébku")... jakmile to nahmatáš, tak teď už víš jak na to... i po hmatu :D
Kazdy si pod pacenim asi predstavuje nieco ine... (LOL)
re5pekt
Přispěvovatel

Příspěvek od re5pekt »

Tak cidlo uspesne odpojeno a start byl super.. Takze ted mam asi vymenit cidlo zee?:)
bobeš
Přispěvovatel

Příspěvek od bobeš »

hurá tak si to krásně zvládnul ted vyměníš čidlo a zase lítáš :-D
vw je vw
hakan20
Nováček

Příspěvek od hakan20 »

re5pekt píše:Tak cidlo uspesne odpojeno a start byl super.. Takze ted mam asi vymenit cidlo zee?:)
Ak nemas chybu este niekde inde ako ja, zatial ani vymena cidla nepomohla... :(
re5pekt
Přispěvovatel

Příspěvek od re5pekt »

bobeš píše:hurá tak si to krásně zvládnul ted vyměníš čidlo a zase lítáš :-D
huraaa:) .. btw: dik moc za rady bobesovi a vsem (noteeth) 8) 8) (crazy)
re5pekt
Přispěvovatel

Příspěvek od re5pekt »

hakan20 píše:
re5pekt píše:Tak cidlo uspesne odpojeno a start byl super.. Takze ted mam asi vymenit cidlo zee?:)
nestras (LOL)
bobeš
Přispěvovatel

Příspěvek od bobeš »

Hele kluci bacha od koho bere to čidlo je to jako z termostatama dvě a až to třetí mělo úspěch a to samí čidla jak je to ital tak do kopřiv nebo starline to samí brát němce nebo holandana to mám fakt vyskoušený to ti pak vztávaj vlasy hrúzou :x já sem blbec nekoukal na typ motoru a vzal sem čidlo podle štekru a to sem myslel že vylítnu z kúže když tři čidla nic (LOL) ale dobře to dopadlo.Ted řeším jinou věc pořád semi mašina maličko přehřejvá a jak mile budík najede 90 tak ručička padne na zadek a až se zchladí na 80 tak se zase zhoupne mrcha a to mám novej chladič vymytý potrubí ,čidlo a hlavně palici poněvač sem o...s tak sem při broušení naměl brejle a vlítla mi do oka špona a já jel k doktoru a byl sem rád že čučím na cestu.No a přetrch se mi řemen na pupě a altíku a bylo vymalováno. (LOL)
vw je vw
hakan20
Nováček

Příspěvek od hakan20 »

re5pekt píše:
hakan20 píše:
nestras (LOL)
Nestrasim, mozno to nebude tvoj pripad.. ;)
re5pekt
Přispěvovatel

Příspěvek od re5pekt »

Kdyz se meni teplotni cidlo tak se musim vypustit chlad. kapalinu??
dyk
Přispěvovatel

Příspěvek od dyk »

TROCHU TI VYTECE ALE CELOU JI VYPOUSTET NEMUSIS
GOLF IV 19TDI 81KW 6KVALT
re5pekt
Přispěvovatel

Příspěvek od re5pekt »

dyk píše:TROCHU TI VYTECE ALE CELOU JI VYPOUSTET NEMUSIS
dobra tedy, diky