96kw Turbo vela tlaci
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
96kw Turbo vela tlaci
zdravim Passat mi pada do Nudzaku "horni mez prekrocena turbo tlaci az 3 atmosfery" (klasicky virus TDI) pri nastartovani sa regulacia pohne...
Hladal som na fore a nevedel som najsta Odpoved na otazku.:
Ked odpijim regulaciu turba (plechovku )od ventilu N75 pri funkcnom aute , ktore nepada do nudzaku kolko by malo funkcne turbo tlacit? Mne to vtedy tlaci okolo 2 atmosfery za napady a skusenosti dakujem
Ked odpijim regulaciu turba (plechovku )od ventilu N75 pri funkcnom aute , ktore nepada do nudzaku kolko by malo funkcne turbo tlacit? Mne to vtedy tlaci okolo 2 atmosfery za napady a skusenosti dakujem
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
pokud to odpojíš od podtlaku, nebo odpojíš konektro na N75 tak se lopatky vrátí do max. omezení a pak to vůbec nejede a plní to až ve velkých otáčkách.. 2bary to tak určitě nenatlačí ani omylem.. ale ty myslíš jistě 2 bary podle diag, takže je to tlak součtem atmosférického tlaku a skutešného.. odečti at. a pak napiš kolik ti to plní.. jinak to bude jistě jak píše ladas..
Passat B5 tdi, passat B4 tdi
BMW R1150GS
BMW R1150GS
-
- Aktivista
Re: 96kw Turbo vela tlaci
se hlavně podívej jak ti chodí táhlo od podtlaku k turbu v počátečním stádiu stačí táhlo rozchodit a je donouzované miloškubik111 píše:zdravim Passat mi pada do Nudzaku "horni mez prekrocena turbo tlaci az 3 atmosfery" (klasicky virus TDI) pri nastartovani sa regulacia pohne...
-
- Aktivista
níkdy jsem to neměřil ale centimetr je asi v pořádku, záleží ještě jak ti táhlo jde lehce jestli se ti nesekají lopatky, ale dvě atmosféry s odpojenou plechovkou je dost, zkus to táhlo ještě rozchodit rukou a pokud chodí lehce a správně tak bych řešil jeho délku miloškubik111 píše:to Milos:: Tiahlo sa pri nastartovani pohne zhruba o 1 cm
Asi to vyzera na zatuhle lopatky coo((
-
- Sběrač informací
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
bez rozdělání tam rozhodně nic nerozhejbáš.. to je nesmysl. jedině zkud jako nouzovku víc předepnout pružinu na bance na tom táhlu.. ale zase tak aby to byl schopnej podltk přitáhnout, ale to padání do nouzáku to určitě zlepší. ale je to nouzovka a ne oprava..
Passat B5 tdi, passat B4 tdi
BMW R1150GS
BMW R1150GS
-
- Přispěvovatel