Homokineticky klb a zivotnost originalneho dielu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Homokineticky klb a zivotnost originalneho dielu
Zdravim. Chcem sa opytat kolko je zivotnost originalu na nasich cestach. Min.tyzden zacalo nieco klepat na lavej strane napravy a dnes mi v servise vraveli,ze je mozne,ze je to klb. Mechanik sa ma opytal kolko mam najazdenych km a sa mu velmi nezda aby odisiel pri 103 500km. Takze asi dalsi naznak,ze to auto ma "poctive km" alebo je mozne najazdit tolko km a aby bol v takom stave ? Vdaka za odpovede
kupim nove auto a mam to vsetko v pici....
Záleží především na způsobu jízdy - náš terén na to nemá až takový vliv.
Znám lidi, co dělají kinetické klouby co rok a jiné, kterým vydrží celou životnost vozidla.
Pozor na prudké rozjezdy s koly vytočenými do rejdu a rovněž pozor na poškození manžety.
Na služební Octavii máme přes 400.000 km a vše původní.
Znám lidi, co dělají kinetické klouby co rok a jiné, kterým vydrží celou životnost vozidla.
Pozor na prudké rozjezdy s koly vytočenými do rejdu a rovněž pozor na poškození manžety.
Na služební Octavii máme přes 400.000 km a vše původní.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
- vita
- Přispěvovatel
Tak tak, starline = překvapení za babku (nebo za dvacku?) teď si nemůžu vzpomenout
.jednou sem kupoval čepy starline, dvě krabičky (dva čepy). V jedný byl čep bez označení a v tý druhý byl čep od Febi
. Ale třeba budeš mít štěstí a ten kloub vydrží

Vento, AFN 81kw + čip (zatim nevim kolik ale jede líp než orig. 81kw
)

alebo rozbit a dat si vyplatit vies kdelapsho píše:som v takejto situacii,ze bud mi to vezme leasingovka alebo to stihnem vratit predoslemu majitelovi,ktory zatajil,ze je auto zalozene kvoli uveru. investovat co najmenej. Zial
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Uz je to udelano. Ako som tvrdil v pneuservise ci sa nieco neposralo pri vymene gum. Po pol hodine kontroly napravy mechanik vzal kluc do ruky,ze da koleso dole a hla z 5 srub ostali 3 a to len jedna dotiahnuta a tie 2 na pol zadku. Pocas jazdy sa mi stratila 1 bezpecnostna a jedna klasicka a jedna na tej istej strane vzadu. 3 sruby v tahu. Cela sada bezp.srub cca 500sk. Myslim,ze na 1 srube by to bola otazka metrov kedy by ju odtrhlo. Takze jedna kapitola uzavreta.
kupim nove auto a mam to vsetko v pici....