podvozek Hp sporting
Moderátoři: šulda, Moderátoři
podvozek Hp sporting
zdar, máte chlapi někdo zkušenosti s timhle podvozkem? Předek štelovák a zadek pevnej. Kolik je snížení zadku? Je to jako celek měkký nebo tvrdší nastavení? díky za každé info
- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
zajímá mě sport, ten by se měl pohybovat kolem 15tis, ten racing je už na mě za dost prachů. Zadek by měl být od nich -2cm,ale zajímá mě hodně předek, jak se to chová a hlavně ty pružiny, protože jsem jim volal a řekli mi,že můžu dát seriový pružiny klidně, což se mi nezdá, nevěřim,že by to fungovalo dobře se seriovou pružinou, ta ženská mi řekla,že jestli chci vyhodit prachy,tak si je za dvojku můžu od nich dokoupit, tohle mi přesně bylo řečeno
- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
ve verzi sport jde hlavně o tvrdší útlum tlumičů,takže i sériovou pružinou je tam znatelný rozdíl,lepší je jít do racing,koupíš jetý za dobrou cenu a jak říkám jdou repasovat,takže jestli ti nevadí,že nevypadaj zvenku jak nové tak je to jasná volbaLusťa píše:zajímá mě sport, ten by se měl pohybovat kolem 15tis, ten racing je už na mě za dost prachů. Zadek by měl být od nich -2cm,ale zajímá mě hodně předek, jak se to chová a hlavně ty pružiny, protože jsem jim volal a řekli mi,že můžu dát seriový pružiny klidně, což se mi nezdá, nevěřim,že by to fungovalo dobře se seriovou pružinou, ta ženská mi řekla,že jestli chci vyhodit prachy,tak si je za dvojku můžu od nich dokoupit, tohle mi přesně bylo řečeno
koukni na rally bazar,nebo na carboniacup sekce bazar,viděl jsem tam jedny s feldy,ale neni problem to upravit,já to mám na fabii taky tak,vzadu je péro dohromady s tlumičem což je daleko lepšíLusťa píše:a kde bych ty jetý za dobrou cenu koupil? to by bylo zajímavé,ale nic jsem nidke neviděl a hledal jsem docela dost