podvozek Hp sporting

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Lusťa
blázen
Odpovědi: 0

podvozek Hp sporting

Příspěvek od Lusťa »

zdar, máte chlapi někdo zkušenosti s timhle podvozkem? Předek štelovák a zadek pevnej. Kolik je snížení zadku? Je to jako celek měkký nebo tvrdší nastavení? díky za každé info
Lupino
Přispěvovatel

Příspěvek od Lupino »

vydrž do zitřka budu ho zitra montovat předek je štelovatelny 0až -4cm k zadku musiš dokoupit kratši pružiny ty jsou myslim -2cm
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

a ty máš na předek pružiny od nich?Kolik jsi platil?
rici.houba
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rici.houba »

zadek je dle pružin... ... ...jako celek je to tvrdý,ještě záleží estli máš Sport či Racing... ... ...každopádně dobrej podvozek!!! ;)
pter
Přispěvovatel

Příspěvek od pter »

dobrá volba a hlavně jde repasovat,takže ho máš na furt
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

zajímá mě sport, ten by se měl pohybovat kolem 15tis, ten racing je už na mě za dost prachů. Zadek by měl být od nich -2cm,ale zajímá mě hodně předek, jak se to chová a hlavně ty pružiny, protože jsem jim volal a řekli mi,že můžu dát seriový pružiny klidně, což se mi nezdá, nevěřim,že by to fungovalo dobře se seriovou pružinou, ta ženská mi řekla,že jestli chci vyhodit prachy,tak si je za dvojku můžu od nich dokoupit, tohle mi přesně bylo řečeno
rici.houba
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rici.houba »

se seriovou pružinou to bude o něco měkčí,šel bych do kompletu! ;)
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

Já chci právě celej set, ale i po tom,co jsem se na to v mailu ptal mi dnes opět odepsali a o pružinách se ani nezmínili a píšou jen o 4ks tlumičů. Tak jsem svůj další dotaz směřoval přímo na přužiny,tak jsem zvědavej,co mi řeknou
pter
Přispěvovatel

Příspěvek od pter »

Lusťa píše:zajímá mě sport, ten by se měl pohybovat kolem 15tis, ten racing je už na mě za dost prachů. Zadek by měl být od nich -2cm,ale zajímá mě hodně předek, jak se to chová a hlavně ty pružiny, protože jsem jim volal a řekli mi,že můžu dát seriový pružiny klidně, což se mi nezdá, nevěřim,že by to fungovalo dobře se seriovou pružinou, ta ženská mi řekla,že jestli chci vyhodit prachy,tak si je za dvojku můžu od nich dokoupit, tohle mi přesně bylo řečeno
ve verzi sport jde hlavně o tvrdší útlum tlumičů,takže i sériovou pružinou je tam znatelný rozdíl,lepší je jít do racing,koupíš jetý za dobrou cenu a jak říkám jdou repasovat,takže jestli ti nevadí,že nevypadaj zvenku jak nové tak je to jasná volba
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

a kde bych ty jetý za dobrou cenu koupil? to by bylo zajímavé,ale nic jsem nidke neviděl a hledal jsem docela dost
Lupino
Přispěvovatel

Příspěvek od Lupino »

tak jsou namontovane ve předu zustali puvodni pružiny auto relativne stvrdlo jeste to chic porovnat s kayaba ultra sr zitra cesta do brna tak napisu dalsi poznatky
pter
Přispěvovatel

Příspěvek od pter »

Lusťa píše:a kde bych ty jetý za dobrou cenu koupil? to by bylo zajímavé,ale nic jsem nidke neviděl a hledal jsem docela dost
koukni na rally bazar,nebo na carboniacup sekce bazar,viděl jsem tam jedny s feldy,ale neni problem to upravit,já to mám na fabii taky tak,vzadu je péro dohromady s tlumičem což je daleko lepší
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

tak jsem nasel ten podvozek z feldy. To myslis,ze bych ho tam mohl dostat? Nějak se mi to nezdá, ty tlumiče budou třeba kratší ne?aby to neleželo na zemi, o to zájem nemám (LOL)
pter
Přispěvovatel

Příspěvek od pter »

je tam velkej rozsah štelování,jestli to stihnu tak to nafotim aby jsi viděl jak to mám já
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

ale tak felicia má jinou váhu předku než GIV ne?to mi to tam bude sedět? co je potřeba předělat,aby to páslo?
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“