sharan- nema vykon
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- patrik.kloucek
- Aktivista
sharan- nema vykon
cauky machri....mam takovy problem....sharan 1.9Tdi 81KW,AFN.... nema vykon.....do nouzaku nepada.....vaha vzduchu OK.V celem rozsahu otacek se chova jako by to byla verze 66KW proste jizdni projev tupej bez zatahu.
Prosim vas proto o radu.... co by jste to odhadovali a jak by jste postupovali...diky moc za jakoukoliv radu
Prosim vas proto o radu.... co by jste to odhadovali a jak by jste postupovali...diky moc za jakoukoliv radu
- patrik.kloucek
- Aktivista
Re: sharan- nema vykon
Máš možnost změřit tlak kolik dává turbo, měl jsem podobný problém a když jsem si pořídil budík na tlak turba tak jsem zjistil, že mi reguluje jen do 0,5 atm, tak jsem vyměnil ventil regulace turba a už mám 0,9 atm.patrik.kloucek píše:cauky machri....mam takovy problem....sharan 1.9Tdi 81KW,AFN.... nema vykon.....do nouzaku nepada.....vaha vzduchu OK.V celem rozsahu otacek se chova jako by to byla verze 66KW proste jizdni projev tupej bez zatahu.
Seat Alhambra TDi motor AHU-12/96 trysky ze 110PS
Octavia s AFN?seny69 píše:Nedávno jsem řeši Octavu, dovoz z D. Motor AFN a auto bez výkonu. Už jsem byl skoro bezradný, potom jsem zjistil podle OE čísla, že tam fašisti dali vstřiky z AGR 66 kW. Po výměně to jelo jako 81kW.

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Aktivista
děravé hadičky se chytni táhla k turbu jestli chodí milošpatrik.kloucek píše:cauky machri....mam takovy problem....sharan 1.9Tdi 81KW,AFN.... nema vykon.....do nouzaku nepada.....vaha vzduchu OK.V celem rozsahu otacek se chova jako by to byla verze 66KW proste jizdni projev tupej bez zatahu.
- patrik.kloucek
- Aktivista
tlak turba je Ok...dle VAGu .Arny píše:Máš možnost změřit tlak kolik dává turbo, měl jsem podobný problém a když jsem si pořídil budík na tlak turba tak jsem zjistil, že mi reguluje jen do 0,5 atm, tak jsem vyměnil ventil regulace turba a už mám 0,9 atm.patrik.kloucek píše:cauky machri....mam takovy problem....sharan 1.9Tdi 81KW,AFN.... nema vykon.....do nouzaku nepada.....vaha vzduchu OK.V celem rozsahu otacek se chova jako by to byla verze 66KW proste jizdni projev tupej bez zatahu.
-
- Přispěvovatel
Už jsme jak dvě sůvyHavlos GTDI píše:Octa a AFN????? Taky čumím...

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
- patrik.kloucek
- Aktivista
-
- Aktivista
- patrik.kloucek
- Aktivista