sharan- nema vykon

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

patrik.kloucek
Aktivista
Odpovědi: 0

sharan- nema vykon

Příspěvek od patrik.kloucek »

cauky machri....mam takovy problem....sharan 1.9Tdi 81KW,AFN.... nema vykon.....do nouzaku nepada.....vaha vzduchu OK.V celem rozsahu otacek se chova jako by to byla verze 66KW proste jizdni projev tupej bez zatahu.
Prosim vas proto o radu.... co by jste to odhadovali a jak by jste postupovali...diky moc za jakoukoliv radu
patrik.kloucek
Aktivista

nikdo nic??? :worthy: :worthy: :worthy: prosíííííím :roll:
Arny
Sběrač informací

Re: sharan- nema vykon

Příspěvek od Arny »

patrik.kloucek píše:cauky machri....mam takovy problem....sharan 1.9Tdi 81KW,AFN.... nema vykon.....do nouzaku nepada.....vaha vzduchu OK.V celem rozsahu otacek se chova jako by to byla verze 66KW proste jizdni projev tupej bez zatahu.
Prosim vas proto o radu.... co by jste to odhadovali a jak by jste postupovali...diky moc za jakoukoliv radu
Máš možnost změřit tlak kolik dává turbo, měl jsem podobný problém a když jsem si pořídil budík na tlak turba tak jsem zjistil, že mi reguluje jen do 0,5 atm, tak jsem vyměnil ventil regulace turba a už mám 0,9 atm.
Seat Alhambra TDi motor AHU-12/96 trysky ze 110PS
seny69
Sběrač informací

Příspěvek od seny69 »

Nedávno jsem řeši Octavu, dovoz z D. Motor AFN a auto bez výkonu. Už jsem byl skoro bezradný, potom jsem zjistil podle OE čísla, že tam fašisti dali vstřiky z AGR 66 kW. Po výměně to jelo jako 81kW.
fero
Přispěvovatel

Příspěvek od fero »

ten isty problem na G IV motor AHF,dovoz z LUX. chiptuning 2x ziadna odozva.Teraz som skusil trysky z ASV a je po probleme,motor pekne taha a na prekvapenie prestalo trhat aj so zotrvacnikom pri dojazde na krizovatke.Normalne zacinam uvazovat o este lepsich tryskach.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

seny69 píše:Nedávno jsem řeši Octavu, dovoz z D. Motor AFN a auto bez výkonu. Už jsem byl skoro bezradný, potom jsem zjistil podle OE čísla, že tam fašisti dali vstřiky z AGR 66 kW. Po výměně to jelo jako 81kW.
Octavia s AFN? :o
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

patrik.kloucek píše:cauky machri....mam takovy problem....sharan 1.9Tdi 81KW,AFN.... nema vykon.....do nouzaku nepada.....vaha vzduchu OK.V celem rozsahu otacek se chova jako by to byla verze 66KW proste jizdni projev tupej bez zatahu.
děravé hadičky se chytni táhla k turbu jestli chodí miloš
patrik.kloucek
Aktivista

Arny píše:
Máš možnost změřit tlak kolik dává turbo, měl jsem podobný problém a když jsem si pořídil budík na tlak turba tak jsem zjistil, že mi reguluje jen do 0,5 atm, tak jsem vyměnil ventil regulace turba a už mám 0,9 atm.
tlak turba je Ok...dle VAGu .
Havlos GTDI
Přispěvovatel

Příspěvek od Havlos GTDI »

Octa a AFN????? Taky čumím... :o
G3 AFN-Sprint764,Turbo130ps,BigIC,Egr-off,AE-xenon, PS1??
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

Havlos GTDI píše:Octa a AFN????? Taky čumím... :o
Už jsme jak dvě sůvy :o :o
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
patrik.kloucek
Aktivista

no uz me to taky napadlo mrknout jestli tam jsou ty spravny trysky...mrknu na to. ;) A co treba vstrikovany mnozstvi paliva?Mohlo by to na to mit vliv?Jestli jo tak kde a jak ho zmerim a jaky by tam meli byt hodnoty?
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

množství paliva najdeš v měřených hodnotách, ale nemusí odpovídat skutečnosti a co taková blbost jak je palivový filtr ten co miloš
patrik.kloucek
Aktivista

slovacek.milos píše:množství paliva najdeš v měřených hodnotách, ale nemusí odpovídat skutečnosti a co taková blbost jak je palivový filtr ten co miloš
FILTR JE NEW..
lubos.soj
Přispěvovatel

Příspěvek od lubos.soj »

(crazy)
Naposledy upravil(a) lubos.soj dne 03 dub 2008, 12:05, celkem upraveno 1 x.
seny69
Sběrač informací

Příspěvek od seny69 »

Bylo to AHF. Omlouvám se za překlep!!!!!!!!!!!!!!
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“