nevíte někdo jaké jsou náklady na opravy, udržbu provoz těchto dvou aut.
Jednalo by se o rok 1998-1999 a motor 1,9TDi 81kw.
Které auto by jste mi doporučili ke koupi?

Díky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
uplne stejne ne, octa je fakt levnejsi na opravy, uz jen u predni napravy, na nasich silnicich dost zasadni vec.patrik.kloucek píše:JA SE ROZHODNUL PRO PASSATA.....VIC MISTA ,LEPSI ZPRACOVANI.....OPRAVY VYJDOU STEJNE.OCTA MA O NECO MENSI SPOTREBU CCA 0.5AZ 1LITR PROTOZE JE LEHCI.
Přesně tak,ne že bych octu chtěl hanit,ale to pohodlí a prostor je znát v tom passatu.tomáš karbus píše:kokta je prostě o třídu níž, ale v ostatním mi přijde ještě hůř než o třídu volil bych passat, nebo audi je to prostě pohodlí a komfort a ta náprava neni zas tak šílená investice a sice někdo řekne, že ho to nezajímá, ale zkus si sednout na zadní sedadla u oktávky a porovnej, jinak co se týče spolehlivosti, je to koncern a spoleh je na obojí
Jasný to je každýho věc,ať si vybere to nebo tak neprohloupí,jen záleží na něm co od toho čeká.Ladas píše:jo v passatu je místa jak na hřišti to je pravda ale o třídu níž to je možná kokta taky ale záleží na výbavě já mám full
A za kolik s tím Sharanem jde jezdit? (né lehká noha a né podlaha, prostě normál svižně)MirekX píše:já jsem si zvyknul na sedmimístný autobus, do kufru dám klidně dva hluboký kočárky vedle sebe a ani je neskládám - v octávce mám pak pocit, že si volantem škrtám o přední sklo....![]()
![]()
sharan prostorově bezva, ale vše ostatní nic moc .... passat - zlatá střední cesta