Atal
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Já jí používám. Zkušenosti jsou takový, že jsem s nim nadmíru spokojen. Je to multifunkce, takže jsem ani od toho nečekal nějaký zázraky, ale docela mě překvapil. Zatim jsem neměl problem třeba s komunikací. Zatim to všechno načetlo, a to i mooc starý plečky. U evropskejch aut jde motor, ABS, Klima, Palubovka, Aribag atd...... u japonců jde ale jen většinou jen EOBD... Co se týče VW, tak je atal softwarově na tom stejně jako VAG COM. Takže se, dáse říct, "vyrovná" i Vagu
Vovlo V40 1.9 TDi 66 kW

Zajimalo by me, jestli se Atal dokaze spojit s airbag. jodnotkou na Hyundai Getz, potreboval jsem smazat chybu a ... X431, KTS, Gutmann, vsechno selhalo, nakonec jsem musel do autorizace. Prave jsem k atalu nemel cestu.Yap píše:Já jí používám. Zkušenosti jsou takový, že jsem s nim nadmíru spokojen. Je to multifunkce, takže jsem ani od toho nečekal nějaký zázraky, ale docela mě překvapil. Zatim jsem neměl problem třeba s komunikací. Zatim to všechno načetlo, a to i mooc starý plečky. U evropskejch aut jde motor, ABS, Klima, Palubovka, Aribag atd...... u japonců jde ale jen většinou jen EOBD... Co se týče VW, tak je atal softwarově na tom stejně jako VAG COM. Takže se, dáse říct, "vyrovná" i Vagu
Nissan Primera SW 1,9 DCi