Klapka OCTAVIA 1.6,75KW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Klapka OCTAVIA 1.6,75KW
Mám problém asi s klapkou,ale v takovém stylu sem ji ještě neřešil.
Když se otáčí kola auta,tak motor drží CCA 900-1200ot,jak zastavím tak spadnou na 700. Mimo to se teda vrací tak,že rychle spadnou ot.na 1000a pomalu jdou potom dolů. Čistil sem ji a nastavil,sice je to lepší,ale pořád to není bobré. Myslíte že je KO?
Díky KABi
Když se otáčí kola auta,tak motor drží CCA 900-1200ot,jak zastavím tak spadnou na 700. Mimo to se teda vrací tak,že rychle spadnou ot.na 1000a pomalu jdou potom dolů. Čistil sem ji a nastavil,sice je to lepší,ale pořád to není bobré. Myslíte že je KO?
Díky KABi
-
- Aktivista
Re: Klapka OCTAVIA 1.6,75KW
KO urcite nieje.Stale sa tak spravaju klapky po vycisteni.Jedna sa spamata hned a druhej zase to bude trvat dlhsie.Niekedy nepomaha ani nastavenie Vagom.Morbindi píše:Mám problém asi s klapkou,ale v takovém stylu sem ji ještě neřešil.
Díky KABi
Re: Klapka OCTAVIA 1.6,75KW
vymazal jsi naučený hodnoty? paměť zvad je čistá? mám pocit, že u těch 75kW 1,6 je to celkem normální ty nízký otáčky, známej kvůli tomu jezdí pořád s klimouMorbindi píše:Mám problém asi s klapkou,ale v takovém stylu sem ji ještě neřešil.
Díky KABi

-
- Aktivista
re
Chlapi sooory,nějak sem se nedostal dřív na net. Tak tu klapku sem pucoval tak,že sem ji vyndal ven a vypucoval ji tak,že se v ní dá skoro učesat. To auto bylo prýý 4x v Škodovce na vypucování klapky-musela mít aspoň kilo,když sem ji vyndal. Ty adaptační hodnoty sem asi nesmazal.Myslel sem že stačí základní nastavení.

To je mám smazat v přizpůsobení?
Když sem dělal to nastavení,tak to psalo na konci Ok.
Čo sem zase zvoral?????

Čo sem zase zvoral?????

-
- Aktivista
já měl u 1.6 štěstí vždy po vyčistění to jelo jak mělo, problémy jsem měl jen u 1.3MPi a zdá se mi že hlavní problém je v tom že se zanesenou klapkou se jezdilo velmi dlouho, úhel je na volnověh i 16 stupnů a pak mi zenazbralo nic, seřizování, i ten svobodův program zdarma ke stažení jsem používal prostě nic jen jezdit a po mnoha startech a 2000 km došla k rozumu miloš
Re: re
Niekedy staci odpojit baterku a ono si to urobi samo.....
Morbindi píše:Chlapi sooory,nějak sem se nedostal dřív na net. Tak tu klapku sem pucoval tak,že sem ji vyndal ven a vypucoval ji tak,že se v ní dá skoro učesat. To auto bylo prýý 4x v Škodovce na vypucování klapky-musela mít aspoň kilo,když sem ji vyndal. Ty adaptační hodnoty sem asi nesmazal.Myslel sem že stačí základní nastavení.![]()
Čo sem zase zvoral?????
...autoelektronika, diagnostika,....
-
- Aktivista
Re: re
a není tam náhodou i vypnout klíček 30 vteřin? , to právě píšu poslední případ 1.3 MPi klapka měla před čistěním 16 stupnů, vyzkoušel jsem naprosto všechno i odpojení do rána, borec jezdil dva měsíce vyřadil třeba 2000 otáček a vyjelo to na 2800 a nic, třeba desekrát po plynu a sjely otáčky na 850, taky to samo přidávalo, borec mi šel i vynadat že je auto nebezpečné přidává, tak jsem mu řekl nová řj a klapka a cenu tak ztuhl a jezdil dál, zhruba za ty dva měsíce klid jede jak má, dělal jsem nastavení, mazání, reset svoboda, řj spala do rána odpojená, a projev byl jaký jsem popsal, milošoctavio píše:Niekedy staci odpojit baterku a ono si to urobi samo.....
Morbindi píše:Chlapi sooory,nějak sem se nedostal dřív na net. Tak tu klapku sem pucoval tak,že sem ji vyndal ven a vypucoval ji tak,že se v ní dá skoro učesat. To auto bylo prýý 4x v Škodovce na vypucování klapky-musela mít aspoň kilo,když sem ji vyndal. Ty adaptační hodnoty sem asi nesmazal.Myslel sem že stačí základní nastavení.![]()
Čo sem zase zvoral?????
Klapky to je záhada, nedávno sem mněl na fel.1,6 klapku 27% nejela kuckala zdechávala. Vyčistil sem že byla jak stříbro seřídil sem vagem spadla na 22% a hotovo trohu se to zlepšilo. Tak sem dal funglofku ta ukazovala 17% seřídil sem a spadla na 14%. Auto jede naprosto v pohodě.
Tak a tet mně to vysvětlete kdo teda tedá kecá? Klapka nebo jednotka??
Tak a tet mně to vysvětlete kdo teda tedá kecá? Klapka nebo jednotka??