Zdravim,
mam kabel HEX-CAN s Vag-com 704...
CHtěl bych ale ještě diagnostikovat bmw a opla (připadne dalsi)...Tak sem se chtěl zeptat co byste mi doporucili...nejlepe aby to cetlo auta od co nejstarsich po co nejnovejsi:-)
CHtěl bych do toho investovat tak 5000Kc do Opla a 5000Kc do bmw, nebo neexistuje za tech 10 000Kč něco univerzalnejsiho?
Co na bmw a oply
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Co na bmw a oply
Na opel asi OpelTech2xpetan píše:Zdravim,
mam kabel HEX-CAN s Vag-com 704...
CHtěl bych ale ještě diagnostikovat bmw a opla (připadne dalsi)...Tak sem se chtěl zeptat co byste mi doporucili...nejlepe aby to cetlo auta od co nejstarsich po co nejnovejsi:-)
CHtěl bych do toho investovat tak 5000Kc do Opla a 5000Kc do bmw, nebo neexistuje za tech 10 000Kč něco univerzalnejsiho?
a na BMW ... nevim co doporucit ...
Ale kdybys hledal kde koupit, tak se ozvi

Pokial chces nieco na ople, od najnovsich po najstarsie tak op-com a cena je okolo 16000 ak ti stacia ople do roku cca2004 tak tech2 a mas to za 2000, na bmw ta gt-1 je dost draha, kedisy som s nou robil. Cinske veci som videl za 2000 dolarov, ak ti staci robit bmw do roku cca 2003/04 tak si stiahni carcoft 614 a ten facha s kl prevodnikom, akurat treba prehodit pin u obd.
Tu gt-1 som videl za 2000 dolarov na cinskych strankach, tech2 robi auta od cca 96/97 vysie. Starsie ako napr. 95 sa daju aj vyblikat, ked premostis piny v diag. zasuvke. Ide o to, ci ople robis alebo ani nie. Mas viac moznosti tech 2 je na ople od 96/97 do roku cca 2004, co som skusal ja, novsie uz asi nebere. Dalej existuje opel scanner ten robi auta od roku 87 do 2004/2005. Najlepsi na ople je asi op-com a ten bere aj najnovsie auta so zbernicou can-bus. Gt-1 je profi oribo diagnostika na bmw a mini a pokial tieto auta nerobis kazdy den, tak sa ti do diag. investovat neoplati. Stiahni si carsoft a tan funguje s kl prevodnikom a mas pokoj. Niejeto gt-1, ale na vycitanie chyb to staci. Na ake bmw to potrebujes a co chces vycitat.