VAROVÁNÍ PRO MAJITELE OCTÁVIÍ 1.

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

XENON
Sběrač informací
Odpovědi: 0

VAROVÁNÍ PRO MAJITELE OCTÁVIÍ 1.

Příspěvek od XENON »

INFORMUJI VŠECHNY MAJITELE SVÝCH ČTYŘNOHÝCH MILÁČKŮ,KTEŘÍ JE MAJÍ OSAZENÉ XENONOVÝMI SVĚTLOMETY,AŤ SI JE VELMI DOBŘE HLÍDAJÍ!!!
NEVÍM JAK JINDE,ALE V MORAVSKO-SLEZSKÉM KRAJI JEDOU ZLODĚJI PRÁVĚ PO TĚCHTO SVĚTLECH!!!JÁ SÁM JSEM JEDEN Z JEJICH OBĚTÍ.VĚŘTE MI,DĚLAJÍ TO VELMI OBRATNĚ A NAŠTĚSTÍ BEZ JAKÉHOKOLIV JINÉHO POŠKOZENÍ NA VOZIDLE!
:x :x :x
pumix
Přispěvovatel

Příspěvek od pumix »

Najdi inzerát v annonci a kup si ty tvoje zpátky...ale jinak ksindl pakáž verbež...pověsit za koule do tunelu...
transit 2.5td.sharan 1.9 pd
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Tak musej to dělat opatrně, jinak by ty lampy poškodily a nikdo by je od nich nekoupil. Jak otevřely kapotu, zevnitř z auta?
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
Luke288
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke288 »

:( je to hrozny, ale jak to uhlidas? to proste nejde
Luke
OII 1.9 TDI
XENON
Sběrač informací

Příspěvek od XENON »

Kornout píše:Tak musej to dělat opatrně, jinak by ty lampy poškodily a nikdo by je od nich nekoupil. Jak otevřely kapotu, zevnitř z auta?
NE Z AUTA,Z VENKU.LANKO S BOWDENEM CO VEDE Z AUTA,JE UCHYCENO V PLASTOVÝCH ÚCHYTKÁCH,KTERÉ JSOU PŘIPEVNĚNÉ NA LEVÉM BLATNÍKU POD KAPOTOU.MÁM ZA TO,ŽE NADZVIHLI KAPOTU V LEVÉ ČÁSTI,NĚČÍM ZAHÁKLI ZA BOWDEN A TRHLI.MUSEL JSEM KOUPIT NOVÉ ÚCHYTKY,PROTOŽE BYLY VYTRŽENÉ Z PŮVODNÍHO UKOTVENÍ.PROTO SI MYSLÍM I PODLE ODĚRKŮ NA BOWDENU,ŽE TAKOVÝM ZPŮSOBEM TO PROBĚHLO!!!
XENON
Sběrač informací

Příspěvek od XENON »

pumix píše:Najdi inzerát v annonci a kup si ty tvoje zpátky...ale jinak ksindl pakáž verbež...pověsit za koule do tunelu...
TOTO JSEM ZKOUŠEL,ALE BOHUŽEL TOUTO DOBOU JE VELMI MÁLO NABÍDEK TĚCH,KTEŘÍ NABÍZEJÍ XENONY NA OCTÁVII 1.JE PARADOX,ŽE XENONY NA OCTÁVII 1,JSOU MNOHEM DRAŽŠÍ POKUD JE NĚKDO NABÍZÍ I STARŠÍ,NEŽ XENONY NA OCTAVII 2.BOHUŽEL ZATÍM JE NEMŮŽU SEHNAT ZA ROZUMNOU CENU. :( :( :( :(
MAX
Přispěvovatel

Příspěvek od MAX »

Z levé strany kapoty, asi uprostřed strčíš drát na konci s háčkem, zahákneš celý bowden který je na horní straně blatníku těsně pod kapotou ve dvou plastových držácích a zatáhneš směrem k sobě, kapota se otevře. Ve všech případech, asi šest co jsem opravoval se ani nezdržovaly s odpojením konektoru od lampy. Konektor stříhly i s 10cm drátů.
Aby to příště neměly tak jednoduché, bowden jsem protáhl jinudy, takže drátkem se už na něj nedostanou. Zatím nikdo z nich nevolal, že zase nemá světla.
XENON
Sběrač informací

Příspěvek od XENON »

MAX píše:Z levé strany kapoty, asi uprostřed strčíš drát na konci s háčkem, zahákneš celý bowden který je na horní straně blatníku těsně pod kapotou ve dvou plastových držácích a zatáhneš směrem k sobě, kapota se otevře. Ve všech případech, asi šest co jsem opravoval se ani nezdržovaly s odpojením konektoru od lampy. Konektor stříhly i s 10cm drátů.
Aby to příště neměly tak jednoduché, bowden jsem protáhl jinudy, takže drátkem se už na něj nedostanou. Zatím nikdo z nich nevolal, že zase nemá světla.
ANO,JE TO ASI DOBRÉ ŘEŠENÍ,ALE KDYŽ SE JEDNOU ROZHODNOU,ŽE TI JE UKRADOU,TAK JE MAJITEL TOHOTO AUTA ASI V PRDELI.NAVÍC TI VYHNOU PŘEDNÍ KAPOTU.PROSTĚ TO CHCE MÍT AUTO POŘÁD NA OČÍCH.OVŠEM TOTO TAKÉ NENÍ SAMOZŘEJMNĚ JEDNODUCHÉ. :x :x
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Akorát nepochopím, že ještě nemáte v autě alarm, kapota je přeci taky hlídaná.
Jinak ještě jednu radu bych měl, hoďte si na každou lampu 2 šroubky s atypickou hlavou, aby to nešlo jen tak odšroubovat. Určitě ti zloději nemaj sebou spoustu vercajku, budou mít sebou, jen to co potřebujou.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
Raptor181
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raptor181 »

Presne sa chcem opytat preco nemate alarm? Auto ktore si udrzujete a strazite ako oko v hlave a v dnesnej dobe bez alarmu? Trosku divocina.
Škoda SuperB Combi
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
XENON
Sběrač informací

Příspěvek od XENON »

Raptor181 píše:Presne sa chcem opytat preco nemate alarm? Auto ktore si udrzujete a strazite ako oko v hlave a v dnesnej dobe bez alarmu? Trosku divocina.
AUTO ALARM MÁM,ALE V NOCI JSEM HO BOHUŽEL NESLYŠEL,PROTOŽE JSEM PŘIJEL POZDĚ VEČER A PŘED DOMEM NEBYLO MÍSTO.TAK JSEM MUSEL AUTO DÁT DÁL OD DOMU.A TO BYL "KÁMEN ÚRAZU". :(
Raptor181
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raptor181 »

A preto je lepsie mat dvojcestny autoalarm. ;)
Škoda SuperB Combi
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
XENON
Sběrač informací

Příspěvek od XENON »

Raptor181 píše:A preto je lepsie mat dvojcestny autoalarm. ;)
CO TO ZNAMENÁ DVOUCESTNÝ...?
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

jo tak přesně proto mám passata B4. a mám svatej pokoj.
MAX
Přispěvovatel

Příspěvek od MAX »

CO TO ZNAMENÁ DVOUCESTNÝ...?
Raptor myslel asi buď s PAGEREM, při poplachu ti pípá doma krabička, nebo s GSM modulem a to ti zvoní telefon.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“