neviete mi poradit? ked mam studeny motor tak pri cca 1100 otačkach počut taky čudny zvuk v agregate,akoby nejaky plast hučal alebo niečo take,potom sa mi zda že hluk ustupi so zvyšovanym otačok,ale možno len to ho už tak nepočut..čo to može byt??? už som kvoly tomu menil aj napinaciu kladku na alternator,ale nepomohlo. mam GV tdi 66KW ,dakujem za rady!
bjukemen píše:...a nerobi to alternetor ten zvykne zavše šelestiť,ložisko v nom alebo uhlíky...popripade vodná pumpa myslim že v motore priamo nebude chyba
no neviem,ale je to taky "tupy" zvuk..ako keby nejaky plast.ale fakt neviem,už aj napinaciu kladku na alternator som menil a nič
bjukemen píše:...rozmyslem ze čo tam može vydavať taky zvuk ako keby plast ale na nič neprichadzam až ti vyditelne nikde nič nešucha tak potom fakt neviem
možno to fakt bude ta pumpa,alebo alternator...no fakt neviem
a plast pod motorom si kontroloval? Ten kryt na motore si nedaval dole? Ak hej, skus sa pozriet, ci ti gumicka nevypadla... Ale pokial pocujes iba plast, tak to velmi neries, pokial ta to nejako nestve...
xxxmisko píše:a plast pod motorom si kontroloval? Ten kryt na motore si nedaval dole? Ak hej, skus sa pozriet, ci ti gumicka nevypadla... Ale pokial pocujes iba plast, tak to velmi neries, pokial ta to nejako nestve...
vieš čo?ono je to počut niekde v miestach kde nasava vzduch,ten velky plast.