Ot: Stiplave vyfukove plyny
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
kubik111
- Přispěvovatel
Ot: Stiplave vyfukove plyny
Zdravim mam 96kw pasika ... ASV Chcem sa spytat Poslednu dobu sa mi zda ze ten moj diesel straasne ale moc smrdi tak nejak stiplavo.
Znamena nieco alebo mam ostat v klidu. Dakujem
Znamena nieco alebo mam ostat v klidu. Dakujem
Tak to je fakt riesenie....Octava píše:vyser se na to na naky stiplavy vyfukovy plyny,hlavne ze vsechno funguje a auto jede tak jak ma,to je hlavni
Ked to ma stiplave vyfukove plyny,tak nemoze vsetko fungovat tak jak ma...

Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU
kolik to má najeto? asi katalizátor KO, když jsem ho vyndal, tak to taky takhle smrdělo (avia hadr) a nebo trysky už tak dobře neprášej.
Když to pořádně proženeš tak to pak přestane smrdět?
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 
Mne to nepomohlo...Vstriky K.O(cca140000km).Bežná závada PDčkaMirekX píše:kolik to má najeto? asi katalizátor KO, když jsem ho vyndal, tak to taky takhle smrdělo (avia hadr) a nebo trysky už tak dobře neprášej.
Zaujimavé je ze sa to pjejavilo pri prechode na LONG LIFE(30000km, 2,5 litre oleja
PASSAT B5 1,9TDI PD Tiptronic 96ky vstriky+chip
Zdravim vsetkych
Mam podobny problem vyfukove plyny strasne smrdia pri studenom aj teplom motore. Stiplavy uplne dusivy smrad...
Rad by som vedel ci to moze znamenat nejaky problem, alebo je to OK a nemam si robit starosti. Predchadzajuca diskusia mi moc nedala kedze bola o PD
Dalsie info:
Octavia 1.9TDI 81kW; 2001; 340tkm najazdene; 15tkm servisne intervaly; autorizovany servis (takze neviem co boo kedy menene); mam ju od zaciatku; Olej ubuda minimalne (po servise je kusok pod max a ked idem na dalsi tak je medzi polkou a min); Voda sa nestraca; vyfuk plyny su bezfarebne, akurat ked predbieham s plynom na podlahe tak ide cierny dym; pri tych km uz je tam nejaky pokles vykonu...
Mam podobny problem vyfukove plyny strasne smrdia pri studenom aj teplom motore. Stiplavy uplne dusivy smrad...
Rad by som vedel ci to moze znamenat nejaky problem, alebo je to OK a nemam si robit starosti. Predchadzajuca diskusia mi moc nedala kedze bola o PD
Dalsie info:
Octavia 1.9TDI 81kW; 2001; 340tkm najazdene; 15tkm servisne intervaly; autorizovany servis (takze neviem co boo kedy menene); mam ju od zaciatku; Olej ubuda minimalne (po servise je kusok pod max a ked idem na dalsi tak je medzi polkou a min); Voda sa nestraca; vyfuk plyny su bezfarebne, akurat ked predbieham s plynom na podlahe tak ide cierny dym; pri tych km uz je tam nejaky pokles vykonu...
-
midnight_man
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele: