R-19,1.9D r.v 95 mam problem.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
R-19,1.9D r.v 95 mam problem.
Chlapi pustilo mi pal.čerpadlo zn.Lukas.U nas v okoli Ziliny je to problem lebo to nikto v okoli nerobi.Dopočul som sa že sa da zameniť za čerpadlo Bosch.Podmienka je aj zpal.trubkami.Mam totiž jedno na ruke aj z držiakom a je to zo staršej 19-tky ale motory by mali byť rovnake nie?Ja mam totiž novšiu.Poradte mi prosim dik vopred. 

Conti-to čerpadlo lukas mi nikto nechce opraviť a neni nikto v okoli kto to robi a bosch mam v okoli tri firmi.Zohnal som bosch čerpadlo v Martine za 3000sk aj z trubkami ale dal som ho odtlakovať a pretesniť to by ma malo vyjsť v cene do 5000sk.Tak uvidim buduci tyžden.To čerpadlo lukas vyhodim.Diky za radu.Bol som ale prekvapeny že na tom bošackom čerpadle bola akasi hruby zasuvka.Kamarat ma take iste a on ma koncovku tenšiu.To sa da ale zmeniť.Diky som rad že niekto mi odpovedal. 

origoš-to mysliš na kolese ako že to musim dať na pismeno B?Mam to čerpadlo teraz v servise na pretesnenie viem že su tam dve pismena a myslim že som tam vydel aj pismeno B ale to si pozrem až potom.V priebehu buduceho tyždna ked mi maju dať do kopy to čerpadlo tak sa na to idem dať.
Conti-som zo Slovenska neviem ako by som ho poslal ale ked mi pojde auto a budem to čerpadlo mať tak sa potom porozpravame.Diky chlapi za rady.
Conti-som zo Slovenska neviem ako by som ho poslal ale ked mi pojde auto a budem to čerpadlo mať tak sa potom porozpravame.Diky chlapi za rady.

Chlapi diky za rady tento tyžden by malo byť čerpadlo hotove.Dufam že trisky meniť nemusim lebo tie chcem nehať pôvodne.Dneska som to naštartoval po tyždni a chytil na prvy šup ale strašne dymil a citilo naftu a hadali sa piesty po chvilke sa zobral na tri valce a po dalšej chcili už išiel na štyri a ani nedymil.Dufam že to robi to čerpadlo.Strašne teče nafta okolo pačky na plyn.lanko.Som zvedavy ked sa nahodi to čerpadlo bosch.Hovoria mi že v tom čerpadle neni už tlak a to je ten blby ranny štart.Ešte niečo to bosch čerpadlo sa v určitej polohe pretočilo tažšie ako pri kompresii.Ked som pozeral to lukass tam sa remenica točilo uplne bez kompresii.Modlim sa aby to bolo v čerpadle. 

origoš-ako to mysliš prepalene žhaviče?Meral som ich.Su dlhšie ale rožhavili sa mi na každom jednom len špičky asi tak tri milimetre.Jedny mi hovoria že to stači a druhy hovoria že by sa mali rožhaviť po celej svojej dlžke.To že sa da spraviť to čerpadlo je možne ale nemam na to nič lebo je to lukas.Preto chcem dať čerpadlo bosch.Už som ho dal odtlakovať a pretesniť.Inač ako som už pisal chyta na prvy šup ale strašne sa hadaju piesty po chvilke nabehne na tri valce a po menšom pridavani sa zoberie na štyri valce a ide.Aj ked sa zahreje a je v pracovnej teplote a vypnem ho a ked ho hned naštartujem chiti na tri valce a znovu ked trochu pridam tak sa zobere na štyri valce a ide.Ja stale dufam že je to v tom čerpadle. 

- origoš
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Žhaviče máš v pořádku, ale pozor na jednu věc. Renault má žhavení na dvě větve po dvou žhavičích a dvě relé. Pokud jedno hapruje a to se stává dost často, tak to žhaví na dva a potom je nepravidelný chod a vyhulba, než se chytnou další dva válce.
Na opravu čerpadla potřebuješ jen běžné nářadí a ty dva "O" kroužky. Není to žádná věda, práce na necelou hodinu. Každopádně přeměř, jestli je na všech žhavičích napětí.
Pokud bys chtěl rozměr těch gumiček, tak bych to někde vyhrabal.
Na opravu čerpadla potřebuješ jen běžné nářadí a ty dva "O" kroužky. Není to žádná věda, práce na necelou hodinu. Každopádně přeměř, jestli je na všech žhavičích napětí.
Pokud bys chtěl rozměr těch gumiček, tak bych to někde vyhrabal.
Origos-ak sa da daj vedieť tie priemery tych gumičiek pomožeš mi ale mam na tej pačke aj velku vôlu len rozmyšlam ked to rozoberem či niečo nerozštelujem predsa je to čerpadlo.Okrem toho prečo sa ten bosch ked som točil ozubenym kolesom tak som citil odpor ako pod tlakom ale na tom lukase sa točilo stale rovnako lahko.No a ako zistim tie relatka alebo je to nejako označene ako na poistnej skrinke?Viem mam vela otazok ale chcem na tom behať a nič.A to mi okrem toho prestali isť smerovky prud do zasuviek ide tak som zohnal druhy prepinač a bum.Nejdu.Tomu sa hovory radosť zo života nie?
Aj tak dakujem. 

- origoš
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
To je u Lucase normální. Rozměry jsou 6x2 (6 průměr vnitřní, 2 šířka). Rozštelovat není co postupuj pomalu a hlavně čistota. Napřed čerpadlo zvenku umyj a ofoukej vzduchem a hlavně ať dovnitř nic nespadne. Ta vůle tolik nevadí, gumičky jsou dvě a těsnit to pár let bude.na tom lukase sa točilo stale rovnako lahko