Výběr diagnostiky???

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

dudiks
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Výběr diagnostiky???

Příspěvek od dudiks »

Zdareček lidičky,

mám dotaz ohledně nějaké diagnostické mašinky, sháním něco chytrýho aby to zmáklo japonský auta a evropu od roku 97 po současnost.
Chtěl bych vědět co asi tak koupit..
Nejlíp hodně muziky za málo chechtáků :)

Díky za radu
pett
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Re: Výběr diagnostiky???

Příspěvek od pett »

dudiks píše:Zdareček lidičky,

mám dotaz ohledně nějaké diagnostické mašinky, sháním něco chytrýho aby to zmáklo japonský auta a evropu od roku 97 po současnost.
Chtěl bych vědět co asi tak koupit..
Nejlíp hodně muziky za málo chechtáků :)

Díky za radu
No kolik těch chehctáků máš asi na mysli?? :D
tak třeba Launch X-431 http://www.ihr-tech.cz/section.aspx?section=114&home=1
Ale nepočítej že to bude pod 100 000 8)
dudiks
Přispěvovatel

Příspěvek od dudiks »

to vypadá zajímavě, a co takhle nějaká boschka? není to přehlednější a za podobný lovky?
jamol
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

diagnostika

Příspěvek od jamol »

mom možnost sehnat kts 520,550,570 i 650 ceny od 40000-55000 za 650 asi 75000-80000
dudiks
Přispěvovatel

Příspěvek od dudiks »

To je přijatelnější, ale jak je to s poplatkama za soft? Jde to obejít, nebo se to hryzne když to neaktualizuju?
jamol
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

diagnostika.

Příspěvek od jamol »

stačí si zprovoznit ESI.
Martas08
Přispěvovatel

Příspěvek od Martas08 »

dudiks píše:To je přijatelnější, ale jak je to s poplatkama za soft? Jde to obejít, nebo se to hryzne když to neaktualizuju?
Pokud budeš chtít KTS (novou, přímo od výrobce), tak počítej že budeš ročně platit aktualizace (cca 10 000- 80 000).
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

X431 je dobry, mam ho a nestezuju si, umi to dost aut, spoustu fci... proste dost muziky za dost penez.
dudiks
Přispěvovatel

Příspěvek od dudiks »

Na ten Launch X-431 sem koukal vypadá to hafo zajímavě ale těch peněz co to stojí (crazy) asi začnu šetřit :)
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

dudiks píše:Na ten Launch X-431 sem koukal vypadá to hafo zajímavě ale těch peněz co to stojí (crazy) asi začnu šetřit :)
vyplati se nasetrit, ma stejny fce jako clip na renaulty, pracuje stejne jako VAG, dokonce u Mercedesu predvedl vetsi dovednosti nez origo diag, drobny potize jsou u starsich Italu, ale spis kus od kusu. Mel jsem treba problem s Meganem, ale se Scenicem a stejnym rokem uplne v poho. 99% aut jde v pohode. Asijsky auta, Peugeoty,Citroeny, tam se daji i konfigurovat jednotky bagu, u koncernu jsem tam nasel i Airbag reset... atd.
Je lehkej, kompaktni, tiskarna je parada, akorat je potreba se casem naucit, jakej konektor ke kterymu autu pouzit. On si o nej rekne az kdyz se chces spojit s jednotkou, a jelikoz vyuziva napajeni z palubni site, vzdy to musis odpojit a pak znovu cekat, nez se rozbehne, prehraje soft do rozhrani. Jediny co je neskladny, je ten obrovskej kufr - jak na kango. Jinak spokojenost.
sendog
Nováček

Příspěvek od sendog »

Tady jsem ho nasel cca za 40tis. Je to realna cena?
jeansx
Přispěvovatel

Příspěvek od jeansx »

Ještě je dobrej Gutmann, ale ten je taky jinde cenově. Pokud se chceš rozhodovat v částce +/- 100 000kč tak je tu TEXA, ATAL, Brain Bee. Při delším zkoumáním jsem zjistil, že ty diagnostiky se opravdu doplňují. Dál taky záleží jak hluboko chceš s tou čtečko do softu jít. Co se týče peněz tak ten finální rozdíl neni tak velkej. I ta KTS neni cenově od těch ostatních daleko.Ale je to jen můu dojem a bral jsem v potaz, že budeš každej rok aktualizovat.
DAWIS
Nováček

Příspěvek od DAWIS »

AHoj zrovna se rozhoduju jakou diag. nevim jestli KTS nebo x 431 vic se mi libi LAUNCH poradte a kde sehnat co nejlevnej diky :?
joe
Aktivista

Příspěvek od joe »

DAWIS píše:AHoj zrovna se rozhoduju jakou diag. nevim jestli KTS nebo x 431 vic se mi libi LAUNCH poradte a kde sehnat co nejlevnej diky :?
najlacnejsie u cinanov. u launchu na rozdiel od KTS sa priprav na komplikacie s upgradami.
DAWIS
Nováček

Příspěvek od DAWIS »

no na netu píšou že nová auta jsou volně ke stažení a ktomu KTS je to dost peněz ročně ja nevim ale čínu nechci radši zainvestuju
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“