dotaz na cenu větráku(snad 8D1819021B)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
dotaz na cenu větráku(snad 8D1819021B)
mrkněte prosim někdo s ET s ceníkem na cenu tohohle dílu, snad jsem si to našel dobře
- je to na B5 var. 1.9TDI(97-AFN), díky

-
- Aktivista

mam tam 8D1820021, tak jsem ho vytáhl a byl pěkně zatuhlej, rozebrali jsme ho, profoukli, prostříkli a zas funguje

-
- Aktivista
tak nakonec po pár oživovacích pokusech na starym motoru jsem to přehodil a ani to nebyl takovej problém, jak jsem čekal
, motor vč.vrtule téměř stejnej, kontakty jinak, usazení jiný a celkově mi to přišlo líp řešený u toho koupenýho...819021B, ale u tý mojí příruby byly užší drážky na ty gumový klínky, tak jsem musel použít uchycení ze starýho po sundání vrtule, ale u novýho šla ztuha a nechtěl jsem ten motor "dráždit"(jako ten starej při oživovacích pokusech
-nehledě na aretaci tyče rotoru u novýho navíc), tak jsem ten plastovej "prsten" s gum. drážkama rozřízl a nasadil, kontakty přepájel a vrátil zpátky.
Co mi ale moc nejde do hlavy je zbytečně složitej mechanismus osvětlení kastlíku...ta páčka na snažší vyndání žárovky sice vypadá hezky, ale dalo by se to vyřešit jednodušeji(nebo bez ní)...vyskočila mi ta pružinka(která je použitá jako vodič
) a povedlo se mi to tam vrátit asi 5ti způsobama, z čehož jen asi u jednoho,max.dvou by se dalo říct, že to plní svůj účel, ale je to tam zas dost namáčklý....kdybyste někdo měl foto pro zajímavost, hoďte to sem, pls
(stejně přemejšlim, že bych tam dal diodu(-y) jako u popelníku...
)

Co mi ale moc nejde do hlavy je zbytečně složitej mechanismus osvětlení kastlíku...ta páčka na snažší vyndání žárovky sice vypadá hezky, ale dalo by se to vyřešit jednodušeji(nebo bez ní)...vyskočila mi ta pružinka(která je použitá jako vodič