nad solením to jsem nikdy nepřemýšlel, požívám aditiva a v čerpadle je mimořádné čisto, pravdu nehledám já to beru jako debatu, ten glycerin nechám sedimentovat domrtě, vypadá to jak mazlavé mýdlo na líčení stěn, mýdlo to našlehám vrtačkou s vodou to pak vypadá jako mléko od krávy a za stálého míchání prolévám kanálem,Slavkov píše:Miloši, máš pravdu a myslím, že to tady i zaznělo:
Samozřejmě, že se na to dá jezdit (i relativně bezpečně s ohledem na motor). Opravdu jediný významný problém je "solený friťák"...Slavkov píše:To, co Miloš napsal (výroba MEŘO) je opravdu garážově funkční systém
Je zřejmé, že průmyslové technologie hlídají i některé další minoritní parametry, rovněž řeší i odpadní surový glycerin (rafinací na čistý). Co děláš s tím "sedimentem" Ty?
... a pokud by i nějaké čerpadlo (či motor) občas "zařvalo" tak vzhledem k cenám starších (beru běžné 1,9 TDI) a úsporám na palivu... není co řešit
nic jiného jsem zatím nevymyslel, už mi borec říkal že to koupí nebo odveze no mám tam padesátku a stojí miloš