Felicia 1,3Mpi zakl nastavení klapky

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Tomas.cz
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Tomas.cz »

Miloš tak proto bys jí měl vytahovat, tady vypmutí klíčku nepomůže
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Tomas.cz píše:Miloš tak proto bys jí měl vytahovat, tady vypmutí klíčku nepomůže
zkusím tam poslední krok tam byl vypnout na 30 s, taky jsem se i do pár řídících jednotek nedostal a druhý s 306 v pohodě a prej mám špatně nastavený čas že to 306 dělá, tak nevím sám ani kde se ten čas nastavuje miloš
zdenace
Aktivista

Příspěvek od zdenace »

Kurna už ten problém řeším i já, to je .......!
zdenace
Aktivista

Příspěvek od zdenace »

No tak dnes jsem to zkoušel i tím programem co tu je a dělá to stále.
slovacek.milos
Aktivista

zdenace píše:No tak dnes jsem to zkoušel i tím programem co tu je a dělá to stále.
si tam přečti ten můj příspěvek na první straně, to mi jeden známý řekl že nexistuje, reset nastavení a jedu, za půl hodinky :o :? (wallbash) ,
vyřadils a 2300 a stouplo to na 3000 drbls pětkrát do plynu a třeba 1000 jak kdy tři týdny, můj názor je takový, kdo veme sprej stříkne do klapky, klapku nastaví žádný problém, kdo tu klapku demontuje poctivě vyčistí, klapka má před čistěním 16 stupnů na volnoběh a jezdí to tak od pradávna bude asi mluvit stejnou řečí jako já (hm) miloš
zdenace
Aktivista

Příspěvek od zdenace »

To máš asi pravdu, ale nevím jestli to ten majitel pochopí, protože je ........., ale snažím se mu to vysvětlit. Zítra mám pokračování. Dík
slovacek.milos
Aktivista

zdenace píše:To máš asi pravdu, ale nevím jestli to ten majitel pochopí, protože je ........., ale snažím se mu to vysvětlit. Zítra mám pokračování. Dík
pochopí to velmi jednoduše, (wallbash) pane závadu vám odstraním hned musí se vyměnit řídící jednotka stojí 8000 a klapka 6500 + práce 15.000 kč, :o uvidíš jak ochotně bude drbkat do plynu a čekat, blbce musíš léčit penězi miloš
Rauch
Nováček

Příspěvek od Rauch »

pomoze aj SuperVag....Obrázek
VW Touareg 3.0TDi 176kW
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“