chlapy chtěl bych dát do golfa 4 denní svídení( automat. zapnuti svetel) ale prej nato neni origo denni sviceni, šlo by tam dát z octavie 1?, myslim že jo ale radši se ptám třeba má někdo zkušenost díky
Na svém autě si vždy udělám parkovačky po 15ce a je klid. 1x dioda za 8,-kč jeden přerušený vodič a 2x pájený spoj. Fiaty apod. to takhle mají origo. Jedna z mála věcí která na Fiatu funguje.
Bugs.Bunny píše:... Na svém autě si vždy udělám parkovačky po 15ce a je klid.
Ale to přeci nic neřeší, pro denní svícení snad ještě potřebuješ zapnout světla tlumená (potkávací), nebo ne ?
Zdar chlapy,na tom golfu je oridinal denní svícení pres spinac svetel a funguje to tak,že když zapne klicek na kontrolky tak se rozvítí tlumený a pri startovaní zhasnou a když to chces vypnout tak das parkovacky a tlumený ti zhasnou. Bud to to vyresí tak jak pisu pres vypínac a poslu mu schema jak upravit tu elektriku,nebo si nakej ten automat koupí a domontuje. A stejne se bude hrabat v kabelech tak si to muže upravit podle toho schema ne. Svetla pro denní svícení sou tlumený,pokud to auto nema od vyrobce svetla pro denní svicení,ne parkovacky.
Bugs.Bunny píše: ... Vypínač mám zapnutý stále a po vypnutí klíče se vše zhasne.
Tak to jo, pak je to v pořádku.
Mám to takhle na všech autech od r. 99 a zatím jsem to nepotřeboval nijak upravovat. Nebyl by problém dodat relé spínané od čidla mazání ale v jednoduchosti je síla.
Kura hoši!!!!proč krabičky za 500 a výš,když se dá použit jeden!!!!!drát,nic nerozebírat a práce na 10 minut!!!!!!!!
Tady je návod----na konektoru světel je po zapnutí klíče +12V.Už nevím z hlavy číslo pinu,ale myslím 6 nebo 8-volná pozice.Strříte tam drát s pinem a překlemujete ho na světelný drát-zase z hlavy nevím a to je vše.Dělal jsem to na "X" aut a bez problému.
cosby píše:Kura hoši!!!!proč krabičky za 500 a výš,když se dá použit jeden!!!!!drát,nic nerozebírat a práce na 10 minut!!!!!!!!
Tady je návod----na konektoru světel je po zapnutí klíče +12V.Už nevím z hlavy číslo pinu,ale myslím 6 nebo 8-volná pozice.Strříte tam drát s pinem a překlemujete ho na světelný drát-zase z hlavy nevím a to je vše.Dělal jsem to na "X" aut a bez problému.
No jo, ale stejně až se setmí musíš vypínač zapnout, jinak ti vzadu nic nesvítí. Je to tak ?