problem elektrika fiat marea
Moderátoři: šulda, Moderátoři
problem elektrika fiat marea
zdravim borcov viete mi niekto poradit mam mensi problemik s marienou 1.9td rano ked idem do auta nefunguju mi okna elektricke stahovanie po chvilke ked sa zohreje tak stiahnut ide a este dnes mi to spravilo ze nesli smerovky a takisto po chvilke asi 15min vsetko ok isli neviete co s tymM
som totalny samouk
zdarec já to tipuju na kostra italové maj sní vzdycky problémy
-projdi kostry co kde najdeš a uvidíš
-podívej se na pojistky (vytahej je postupně ven a u každé se podívej
jestli není potahlej konektor v pojistkovim boxu oxidací"takovej zelenej povlak" a jestli pojistka dobře sedí v patici když se ti to nebude zdát
tak jak má pojistka ty dvě nožičky tak je zlehka zkruť v ose aby to dělalo takovejhle TVAR I I
I / I
I I
I / I
I____I
pak napiš jak to bopadlo pak ti poradím dál
-projdi kostry co kde najdeš a uvidíš
-podívej se na pojistky (vytahej je postupně ven a u každé se podívej
jestli není potahlej konektor v pojistkovim boxu oxidací"takovej zelenej povlak" a jestli pojistka dobře sedí v patici když se ti to nebude zdát
tak jak má pojistka ty dvě nožičky tak je zlehka zkruť v ose aby to dělalo takovejhle TVAR I I
I / I
I I
I / I
I____I
pak napiš jak to bopadlo pak ti poradím dál
fait marea
rozobral som poistkovu skrinku vytiahol a vlozil spat vsetky konektory a smerovky hocikedy prestanu ist skusim este tie kostry a uvidim
som totalny samouk
problem marea
dik za info pozriem ten modul o nom som vobec nevedel lebo som kontoxom vsetky svorky vycistil a aj tak to robi
som totalny samouk
Re: problem marea
na kontox se svyser, smirek a vazelinaharley99 píše:dik za info pozriem ten modul o nom som vobec nevedel lebo som kontoxom vsetky svorky vycistil a aj tak to robi
na tipu se mi stalo, ze po nejakym zasahu, uz ani nevim, co se delalo, autu fungovalo vsechno krome pal. cerpadla a ukazatele stavu paliva. Byla to kostra pod baterkou, vycistit, namazat a uz to slapalo.
Pritom se ta kostra neoddelavala a nejely jen tyhle dve veci.
Nissan Primera SW 1,9 DCi
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
tipoval bych to na ten modul,měl jsem podobný problém na BRAVĚ.Občas se mi stalo,že jsem nemohl stáhnout přední okna,stačilo poklepat ten modul a zase to nějaký čas šlapalo.Problém byl ale v přímo v modulu,protože při výměně za jiný to šlapalo v pohodě,ale jakmile jsem ho vrátil tak to opět dělalo.Co se týče směrovek,tak ten s modulem na okna nemá nic společného.
VW SHARAN 1.9TDI PD 4x4
CHIP, egr OFF
CHIP, egr OFF