Vypina se motor na Octavia TDi

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
pracek
Nováček
Odpovědi: 0

Vypina se motor na Octavia TDi

Příspěvek od pracek »

Problem Octavia TDI motor AGR ... stalo se mi, ze se za jizdy najednou vypnul motor, ridici jednotka je OK a pamet bez chyb...mozna zavada? Mam tip na napajeci rele RJ , stopventil nebo podavaci cerpadlo. Poradi mi nekdo?
Tomasvw
Přispěvovatel

Příspěvek od Tomasvw »

jak hovoris vecsinou to vraj byva to napajacie rele r.j. (109) mne to robi tiež občas.
Golf 4 TDI, Golf 2 TDI, Daihatsu Charade 1,3 16V 4WD
pracek
Nováček

Příspěvek od pracek »

povidali to technici od BOSCHe...musim se zeptak co to rele stoji...
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

Tomasvw píše:jak hovoris vecsinou to vraj byva to napajacie rele r.j. (109) mne to robi tiež občas.
starsi provedeni rele 109 staci otevrit a proletovat studenaky na desce a je po problemu ;)
pracek
Nováček

Příspěvek od pracek »

diky za tip, dnes rano se mi to prihodilo opet...nasel jsem rele, ktere je oznacene 103, kdyz jsem ho mel v ruce, tak v nem neco hrkalo...nasel jsem tam volnou kulicku cinu, kdyz jsem rele vratil na misto, tak auto nastartovalo a jelo...tak uvidim...
pracek
Nováček

Příspěvek od pracek »

tak jsem koupil rele 109 , stalo 99,-Kc...tak doufam, ze je po problemu...na starem neni na pohled nic patrne...zkusim ho jen tak promerit, ale obavam se, ze nic nenajdu, protoze to na nej pote opet jelo...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“