cena rozvodů+práce u motoru 1.8 turbo 150ps???? Octavia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
cena rozvodů+práce u motoru 1.8 turbo 150ps???? Octavia
Ahooj páni kolegové-odborníci-řeším dilema diesel či benzin.. Líbí se mi Octavka I 1,8 turbo 150ps,nevíte prosím někdo kolik stojí výměna rozvodů u tohoto motoru? A z čeho všeho se výměna rozvodů u tohoto motoru týká? Momentálnš mám 1,9 tdi 66kw,jsem s ní po odstranění lupání a drnčení
v interiéru docela spokojenej,ale ropa čím dál víc dražší.. U tdi mi je cena rozvodů tak nějak známá /asi 6-10 tkč/
ale u 1,8turba né,mění se u tohoto motoru vše jako u tdi? ..kladky,vodní pumpa? Nebo jsou tyto rozvody krapítek finančně skromější?
Poradte mi prosím..
Moooc děkuji a mnoho štastných km..
Naposledy upravil(a) esik33 dne 22 kvě 2008, 20:28, celkem upraveno 1 x.
ale mění se až po 180 tis, ne??
,jinak moc nechápu ten důvod, benzín taky nejni zrovna levnej 
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 
Díky kolegáčci,ták to asi zůstanu u nafty.Jak už tady někdo napsal-benzin patří do zapalovače..
,akorát budu muset ty tdi rozvody nechat vyměnit,né že by vypadal řemen nějak špatně,ale jsou už trochu hlučnější-tak nějak divně šustí.. Koupil jsem to autíčko nedávno no a podle servisky je na nich najeto teprv 25000km,ale už tam není co vlastně všechno na těch rozvodech vyměnili..
No uvidím,lepší vyměnit rozvody,než pak celý motor 
To by som este nejak pochopil aj ked je to blbost ale ked menil pumpu ze sa pri 100 000 Km vykaslal na rozvody ???váha píše:to je ono vys*at se na pumpu za cca 1000kčmokus píše:v navodu pisou 180k ale menej se ve 120k, pokud je pumpa v pohode, tak bez ni, mne prdla pri 100k tak jsem ji pri vymene rozvodu nechal... jo a staly neco lehce pres 6k ..kladky, napinak a remen...
a ty by sis nechal delat rozvody nekde v <i> v zahranici, 1000km daleko od tveho servisu, sorry ja ne. A nebudu davat zase novou pumpu po 15k kmMireck píše:To by som este nejak pochopil aj ked je to blbost ale ked menil pumpu ze sa pri 100 000 Km vykaslal na rozvody ???váha píše:to je ono vys*at se na pumpu za cca 1000kčmokus píše:v navodu pisou 180k ale menej se ve 120k, pokud je pumpa v pohode, tak bez ni, mne prdla pri 100k tak jsem ji pri vymene rozvodu nechal... jo a staly neco lehce pres 6k ..kladky, napinak a remen...
2,5 TDI BAU quattro