mm píše:Tak pro co jsi se rozhodl ?
Musso se mi vždycky líbilo... Už jsem ho chtěl koupit před několika lety... Ofrouty se mi vždycky líbily... Jen jsem ani tehdy nenašel nikoho, kdo by s ním byl vyloženě spokojený, jen samé nespokojené bývalé majitele. A protože hledám něco "spolehlivého", tak to nepřipadá v úvahu; nespolehlivých excentrických vozů jsem už měl nespočet, tentokrát to nekupuju pro radost a uspokojení touhy po zajímavém autě, ale jako prostředek pro spolehlivý transport.
Zbývající kandidáti jsou:
VW Caravelle/Transporter/a spol.
MB Vito/a spol. 2,3D
MB W124T 250/300D
Primární denní použití vozidla je na cestu z Prahy do přírody a zpět; 2 lidi, 2 psi, 2 kola. Vím, že na to bohatě stačí kombi, ale problém je v tom, že kola = zahrádka => min. hodinu ztráta při sundavání/nandavání zahrádky a nosičů při každé cestě ven. A to už je tolik, že to značně omezuje čas strávený venku, takže se to pak už ani nevyplatí jezdit ven. Když nechám zahrádku/nosiče přes noc na autě, okamžitě mi to ukradnou zámek nezámek (nemám garáž).
Chtěl jsem se podívat po autobazarech, abych zjistil vnitřní prostorové dispozice Vita a Caravelly, ale jak na potvoru ani v jednom z bazarů, kde jsem byl, prostě neměli...
Takže jsem furt na začátku, jen jsem Modeo vyměnil za Medvěda