ceny bionafty

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Odpovědět
slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

radluk píše:to je mozne, ze to u nas vyrabi a prodavaji do ciziny, ale ja myslel na benzince, tam to nevedou.
(hm) dovedou ale asi by nebyl odběr zjisti cenu via rek rajec jestřebí napiš dotaz na email kolik stojí tuna a kolik je v tuně litrů, já znam jednu firmu co na to jezdili a brali tu cisternu, bohužel přišel exekutor :o a provedl krátký proces miloš
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

:D
Naposledy upravil(a) radluk dne 08 zář 2008, 11:50, celkem upraveno 1 x.
slovacek.milos
Aktivista

radluk píše:v 1 tune je nejakych cca. +- 1170 litru MERO. :D
tak tam napiš dotaz co chtějí za tunu bude vědět nákup pladba v hotovosti tam je ještě sleva miloš
Vecernicek
Přispěvovatel

Příspěvek od Vecernicek »

miloši počuj, možná se mi to jen zdá, ale řekl bych že to možná líp táhne do otáček na ten stolní olej (LOL)
slovacek.milos
Aktivista

Vecernicek píše:miloši počuj, možná se mi to jen zdá, ale řekl bych že to možná líp táhne do otáček na ten stolní olej (LOL)
klidně nezdá, melem pořád dokola složení nafty 100 litrů 5lvody5lbiosložka,50lkerosin40lnafta a ty tomu dáváš kvalitní potravu, říkal dědáček jak princ a žovka dostali dobre nažrat tak celý den dobře táhli miloš
slovacek.milos
Aktivista

radluk píše:na RO by to melo jet o neco fakt lip, kdyz uz nic, tak minimalne stejne jak na naftu... :P Bylo to zde uz mockrat psano, Ro ma nizsi vyhrevnost, ale zase vyssi hustotu. :P A cerpadlo odmeruje davku paliva objemove...
tak tam probádej tu via rek tam zas píšou že na meřo to jede hůře ale je to šetrnější k životnímu prostředí , mé výsledky jsou že to jede stejně, ale nic nehoním jedu v klídku miloš
Vecernicek
Přispěvovatel

Příspěvek od Vecernicek »

no jezdím jako prase a pokud to de tak ještě hůř, ale fakt se mi to lépe vytáčí a to jsem na konci životnosti motorového oleje. Fakt je to poznat. Je to mikro změna, lae je to citit když jste zvyklí. (crazy)

už sháním makro kartu (LOL)
slovacek.milos
Aktivista

Vecernicek píše:no jezdím jako prase a pokud to de tak ještě hůř, ale fakt se mi to lépe vytáčí a to jsem na konci životnosti motorového oleje. Fakt je to poznat. Je to mikro změna, lae je to citit když jste zvyklí. (crazy)

už sháním makro kartu (LOL)
jezdíme makro zlín i brno a levný olej jsem ještě neviděl v makru miloš
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

(LOL)
Naposledy upravil(a) radluk dne 08 zář 2008, 11:50, celkem upraveno 1 x.
slovacek.milos
Aktivista

radluk píše:taky jsem prozatim v makru extra levny olej nevidel...
hypernova hodonín a to už taky skončilo soja miloš
radimb
Nováček

Příspěvek od radimb »

vzhledem k nekrestanskym cenam nafty se asi taky pustim do "lidove tvorivosti", problem ale je ze nikde nedokazu najit firmu, ktera prodava methanol :(
jkjirka
Přispěvovatel

Příspěvek od jkjirka »

aha, a ta směšná:) nafta se dá koupit někde v praze, nebo okolí?
slovacek.milos
Aktivista

jkjirka píše:aha, a ta směšná:) nafta se dá koupit někde v praze, nebo okolí?
už to někdo kolem prahy hledal a směšnou nenašel, na jihu veselí n.m a hodonín unicorn miloš
evil
Nováček

Příspěvek od evil »

radimb píše:vzhledem k nekrestanskym cenam nafty se asi taky pustim do "lidove tvorivosti", problem ale je ze nikde nedokazu najit firmu, ktera prodava methanol :(
Najít a koupit není problém, problém je cena. Když jsem naposledy hledal někdy v lednu (chtěl jsem zkusit jezdit na E85, protože mám zatím všechno na benzín), vycházelo to přibližně na 32 Kč/L. Je tam automaticky započtena spotřební daň jako u benzínu a tu ti vrátí až po prokázání, že to nebylo spotřebováno jako palivo... (prosím berte to jako nepotvrzenou informaci)
slovacek.milos
Aktivista

radluk píše:v 1 tune je nejakych cca. +- 1170 litru MERO. :D
momentálně problém není řepka :o , jinak že to špatně jede je pravda tak kvalita je různá podle ceny, kvalita je 1.100 éček za tunu, z danového skladu do danového sklad (crazy) u, hlídáno jak cigarety a alkohol 8) , tak budem zas ohřívat a filtrovat :-D miloš
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“