A6 rv96 motor 2,5 R5 AEL na vagu závada 00550 řízení začátku vstřiku 17-00 regulační odchylka. setkali jste se s tím někdo? Kde má tenhle motor ventil pro počátek vstřiku a jak se kontroluje počátek vstřiku přes vag mi to nějak nešlo ale zkoušel jsem to jen tdi-grafem jak na 4válci.
lt.kubosh píše:Panove, ale tohle neni V6ka. To je petivalec, tam se moc cerpadla neserou ne?
.....je to tak ako som to popisal, a samozrejme som mal na mysli stary radovy 5 valec - a v 96-tom sa V6 TDI este nerobilo
Vies o tom povedat aj nieco viac? kde na cerpadle by som nasiel ten ventil, pripadne ci sa da pozriet na ten predsuvnik aj v domacich podmienkach bez nejakych specialnych naradi. dik
tuto chybu to může hodit, i když je jen špatně nastavenej předvstřik, teď jsem dělal na jedné rozvody a než jsem nastavil řádně předvstřik, tak mi to tam taky vyhouplo, tato chyba
Huml píše:tuto chybu to může hodit, i když je jen špatně nastavenej předvstřik, teď jsem dělal na jedné rozvody a než jsem nastavil řádně předvstřik, tak mi to tam taky vyhouplo, tato chyba
vcera mi Vlasta z AudiKlubu resil to same - mel jsem spatny predvstrik a psalo to tuto chybu. po serizeni se uz neobjevuje. nech si to zkontrolovat a seridit