---------------
Doplněno od admina:
V programu vag-com, řídící jednotka motoru, zadat login 12233
- adaptace, kanál 1
- pro zvýšení množství vstřikovaného paliva musíte snížit zobrazované množství "mg"
Moderátoři: šulda, Moderátoři
http://www.dieselpower.cz/forum_old/vie ... 20&t_id=14Matrix píše:... a taky s návodem jak na to
RUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....delal jsi napred login?Lumpo píše:tak jsem to chtěl zkusit podle výše uvedeného popisu a u mého 1,2 TDI PD a i u 1,4 TDi PD lze pouze upravovat hodnotu na kanále 2, což je volnoběh. Je to tak u všech PD? Nebo poradte, co je jinak. Na kanále 1 a 3 a vlastně na všech kromě 2, to píše, že tam nic není a nic nelze nastavit...
RUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....jo dělal, ale nic mi to po zadání toho kodu neudělalo... je opravdu ten login kod stejný pro všechnyfrantacech píše:delal jsi napred login?Lumpo píše:tak jsem to chtěl zkusit podle výše uvedeného popisu a u mého 1,2 TDI PD a i u 1,4 TDi PD lze pouze upravovat hodnotu na kanále 2, což je volnoběh. Je to tak u všech PD? Nebo poradte, co je jinak. Na kanále 1 a 3 a vlastně na všech kromě 2, to píše, že tam nic není a nic nelze nastavit...
100proc neni. Treba pro 2.5TDi V6 je to 26262.Lumpo píše:jo dělal, ale nic mi to po zadání toho kodu neudělalo... je opravdu ten login kod stejný pro všechnyfrantacech píše:delal jsi napred login?Lumpo píše:tak jsem to chtěl zkusit podle výše uvedeného popisu a u mého 1,2 TDI PD a i u 1,4 TDi PD lze pouze upravovat hodnotu na kanále 2, což je volnoběh. Je to tak u všech PD? Nebo poradte, co je jinak. Na kanále 1 a 3 a vlastně na všech kromě 2, to píše, že tam nic není a nic nelze nastavit...
?
RUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....