ABS Passat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ABS Passat
Prosím o informaci o umístění řídící jednotky ABS na voze Passat AVB r.v. 2000. Potřebuji proměřit kabeláž ke snímači tlaku G 201 abych vyloučil závadu v kabeláži. Děkuji.
to asi néé .Má to EDS,ESP. Tyto systémy mají spoustu čidel, na bloku jednotky ABS jsou asi jen vedení ovládající akční členy. Pod levým předním stěračem je ř.j. asi motoru, nevím jestli ABSka je podní nebo kde, potřebuji napíchnout pin 67,68,69 pro snímač tlaku v ABS. Zdá se mi totiš že snímač tlaku G201 je v pořádku. Dík za každou radu. Diagnostika píše závadu, vadný snímač tlaku G 201-elektrická závada.
Pánové očem mluvíte je řídící hydraulická jednotka má 18 pinů, kde je podle blokového schema dvanáct hydraulickích ventilů a motor čerpadla. řídící jednotka je někde jinde, je to bosch verze 5.3 ABS/EDS/ASR/ESP (2007 - 2002). a má asi 55 pinů. Možná se jmenuje jinak nevím, jdou tam snímače z kol, poloha volantu,snímač stáčení,snímač tlaku,asi 4x relé a další. Je možné že je v nějaké jiné ř.j.?
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
říkal jsem to tady na tý točně každýmu a je to marný je to marný je to marný.............Peete píše:kliiiid...Ladas píše:![]()
![]()
ABS ABS ABS!!!
![]()
![]()

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
A takto to tady většinou končí.Ladas píše:říkal jsem to tady na tý točně každýmu a je to marný je to marný je to marný.............Peete píše:kliiiid...Ladas píše:![]()
![]()
ABS ABS ABS!!!
![]()
![]()
Spousta nápadů a když se de do důsledku pak všichni strčej hlavu do písku
Jardo máš to marný marný marný.
Problém jsem vyřešil, byl v přívodní svorkovnici snímače G 201.
Stejně by mě ale zajímalo kde je umístěna ta elektronická řídící jednotka ABS.