POZOR NA PODVODNÍKA !

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

milan růžička
Nováček
Odpovědi: 0

Re: POZOR NA PODVODNÍKA !

Příspěvek od milan růžička »

nogis píše:Kolega sháněl Forda Focuse a 2.4.2008 narazil na inzerát, kde nějaký pán nabízel dovoz aut z Německa. Ještě ten den jsme museli jet do Pardubic složit zálohu. Měla nás trknout už jeho "kancelář". V budově Agrostavu (ul. Boženy Němcové) měl místnost cca 4x2m, stůl, dvě křesla, TV a notebook s tiskárnou. Šlo o auto v max. výbavě s cenou o cca 50tis. nižší než je běžná cena. Tvrdil, že má v Německu ve Fordu bratrance, tak proto ty ceny. Záloha 60.500Kč složena, do dnešního dne pán sice komunikuje, ale VIN poslal až po 14 dnech (kupodivu to auto opravdu existuje, konkrétně je to WFONXXWPDN4Y59930), auto vidět nelze, protože na nás nemá čas, další fotky nemá a vyfotit to nemůže a podobné výmluvy. Auto mělo být od něj přihlášené dle smlouvy do 28.4. Veškeré hovory s ním nevedou vůbec nikam.

Dnes jsme našli několik diskusí o něm, i jeho "fun club". Dejte si pozor ať mu (nebo někomu podobnému) nenaletíte, jsou to zbytečné starosti.

Vystupuje pod jmény Karel Kašpar, Radek Trnka nebo p. Tvrdík. Tel. na něj je vždy 604 798 722.

http://www.opelastra.cz/forum/read.php?1,45453

http://www.tkt-pardubice.chytrak.cz/

Je tam i jeho fotka ;)

mám u tvrdíka 100tisíc.80 už mi vrátil a nějak se poslední dobou nemá k placení.Pokud s tím a s ním máte někdo zkušenost-velmi vás prosím o radu!!!!
milda
milan růžička
Nováček

Re: POZOR NA PODVODNÍKA !

Příspěvek od milan růžička »

nogis píše:Kolega sháněl Forda Focuse a 2.4.2008 narazil na inzerát, kde nějaký pán nabízel dovoz aut z Německa. Ještě ten den jsme museli jet do Pardubic složit zálohu. Měla nás trknout už jeho "kancelář". V budově Agrostavu (ul. Boženy Němcové) měl místnost cca 4x2m, stůl, dvě křesla, TV a notebook s tiskárnou. Šlo o auto v max. výbavě s cenou o cca 50tis. nižší než je běžná cena. Tvrdil, že má v Německu ve Fordu bratrance, tak proto ty ceny. Záloha 60.500Kč složena, do dnešního dne pán sice komunikuje, ale VIN poslal až po 14 dnech (kupodivu to auto opravdu existuje, konkrétně je to WFONXXWPDN4Y59930), auto vidět nelze, protože na nás nemá čas, další fotky nemá a vyfotit to nemůže a podobné výmluvy. Auto mělo být od něj přihlášené dle smlouvy do 28.4. Veškeré hovory s ním nevedou vůbec nikam.

Dnes jsme našli několik diskusí o něm, i jeho "fun club". Dejte si pozor ať mu (nebo někomu podobnému) nenaletíte, jsou to zbytečné starosti.

Vystupuje pod jmény Karel Kašpar, Radek Trnka nebo p. Tvrdík. Tel. na něj je vždy 604 798 722.

http://www.opelastra.cz/forum/read.php?1,45453

http://www.tkt-pardubice.chytrak.cz/

Je tam i jeho fotka ;)

mám u tvrdíka 100tisíc.80 už mi vrátil a nějak se poslední dobou nemá k placení.Pokud s tím a s ním máte někdo zkušenost-velmi vás prosím o radu!!!!
milda
JiRaY
Přispěvovatel

Příspěvek od JiRaY »

zavolat a pohrózit policajtama a soudem,nic jinyho na nej neplati,rict mu ze mu davas posledni sanci kdyz neprijdou prachy dozitra jdes na policajty,nebo to davas k soudu (LOL) Uvidis ze povoli-ńedelej nasranyho,ale klidnyho,musi uverit ze tam opravdu pujdes a nebojis se ho
Renault Master 2,5dCi 100k 09" "Lenochod"

Bývalý zapřísáhlý Citroenář a řidič náklaďáku,teď už jen Pražský dodávkář
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

JiRaY píše:zavolat a pohrózit policajtama a soudem,nic jinyho na nej neplati,rict mu ze mu davas posledni sanci kdyz neprijdou prachy dozitra jdes na policajty,nebo to davas k soudu (LOL) Uvidis ze povoli-ńedelej nasranyho,ale klidnyho,musi uverit ze tam opravdu pujdes a nebojis se ho
no tak tohle zrovna na spoustu lidi nefunguje, to je spis takovej zoufalej vykrik...
Nissan Primera SW 1,9 DCi
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Tak tak tohle na tyhle šmejdy neplatí...
warhead_cz
Přispěvovatel

Příspěvek od warhead_cz »

ja rikam az se kolem nej sjede deset aut bez znacky do kruhu pak zacne teprve vyjednavani (LOL)
Hele tati mašinky smí jezdit i po silnicích ? Kdepak hochu to je jen strycovo TDI :)
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

warhead_cz píše:ja rikam az se kolem nej sjede deset aut bez znacky do kruhu pak zacne teprve vyjednavani (LOL)
to v čechách už taky neplatí
VW T5 GP 103 KW long
Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

(hm) Minulej pátek jsem se dozvěděl že si u něj jeden muj dobrej známej objednal focuse a dal mu 60t.zálohu (wallbash) (wallbash) (wallbash) Tak jsem mu poslal odkazy odtud aby si trochu počet a ten vůl to vytisk a jel za nim. No samozřejmě auto zatim neni a ještě mu tvrdil že přeci nemůže věřit všemu co o něm napíšou na internetu. Mě pak tvrdil že vypadá velice slušně a že mu věří, tak jsem mu odpověděl, že každej podvodník vypadá slušně jinak by nemoch dělat podvodníka. (LOL) (LOL) (LOL) Otočil jsem se a šel pryč. Schválně budu sledovat kdy se začne po okolí prohánět v novym fordu. (rofl) (rofl) (rofl)
netopier
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od netopier »

Defmanik píše:(hm) Minulej pátek jsem se dozvěděl že si u něj jeden muj dobrej známej objednal focuse a dal mu 60t.zálohu (wallbash) (wallbash) (wallbash) Tak jsem mu poslal odkazy odtud aby si trochu počet a ten vůl to vytisk a jel za nim. No samozřejmě auto zatim neni a ještě mu tvrdil že přeci nemůže věřit všemu co o něm napíšou na internetu. Mě pak tvrdil že vypadá velice slušně a že mu věří, tak jsem mu odpověděl, že každej podvodník vypadá slušně jinak by nemoch dělat podvodníka. (LOL) (LOL) (LOL) Otočil jsem se a šel pryč. Schválně budu sledovat kdy se začne po okolí prohánět v novym fordu. (rofl) (rofl) (rofl)
komu niet rady, tomu niet pomoci.. cak Mongo :)))
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

Defmanik píše:(hm) Minulej pátek jsem se dozvěděl že si u něj jeden muj dobrej známej objednal focuse a dal mu 60t.zálohu (wallbash) (wallbash) (wallbash) Tak jsem mu poslal odkazy odtud aby si trochu počet a ten vůl to vytisk a jel za nim. No samozřejmě auto zatim neni a ještě mu tvrdil že přeci nemůže věřit všemu co o něm napíšou na internetu. Mě pak tvrdil že vypadá velice slušně a že mu věří, tak jsem mu odpověděl, že každej podvodník vypadá slušně jinak by nemoch dělat podvodníka. (LOL) (LOL) (LOL) Otočil jsem se a šel pryč. Schválně budu sledovat kdy se začne po okolí prohánět v novym fordu. (rofl) (rofl) (rofl)
(LOL) (LOL) (LOL) (LOL)
VW T5 GP 103 KW long
Mongo
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mongo »

netopier píše:
komu niet rady, tomu niet pomoci.. cak Mongo :)))
tak tak.. teraz tak akurat mozem doma sediet s pocitom ze niekto si uzviva 200 tacov... :-)
RR
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RR »

Já taky vozím auta a zálohu si taky beru.ZATÍM se mi nestalo že bych nedodržel slovo a nedovezl to co jsem slíbil.Ikdyž někdy je to pravdu těžké díky pružnosti rumunů a poláků. (wallbash) Hodně zdaru
RRadim 608557734
topdiesel
Přispěvovatel

Příspěvek od topdiesel »

Jedno staré přísloví praví:Kde nic není, tam ani smrt nebere!
Tedy když někdo něco nemá tak z něho nic nedostaneš(platilo a bude platit), na takové lidi platí jedině hrubé nasílí-to poleví. ;)
kenz007
Přispěvovatel

Příspěvek od kenz007 »

ja zo zalohou suhlasim ale adekvatnou to je podla mna tak 10tis za 200tis aut o a nie 50% alebo nieco podobne ked niekto chce ponikat na dovazani tak mu na to treba financie nech aj investuje zo svojeho tot moj nazor (LOL)
VW PASSAT Variant TDI 81KW B5
rami
Aktivista

Příspěvek od rami »

Okta combi Tdi 66Kw Elegance, MR 02, ALH, 297 614 km
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“