Hex Can

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

automacher
Aktivista
Odpovědi: 0

Hex Can

Příspěvek od automacher »

Ma ho už niekto od tialto kupeny ?

http://www.inzerat.sk/inzerat444001-pre ... mplet.html
Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie!!!
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi
Okura
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura »

no nevím moc bych tomu nevěřilo, bude to klon
Tomasek1234
Přispěvovatel

Příspěvek od Tomasek1234 »

Taky se mi to nezda. Tohle sem ted kupoval od jednoho zkuseneho cloveka na vw foru za 4500,-
automacher
Aktivista

Tomasek1234 píše:Taky se mi to nezda. Tohle sem ted kupoval od jednoho zkuseneho cloveka na vw foru za 4500,-
No ale to bol tiež určite klon.
sharik4x4
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharik4x4 »

čínskej klon,noco bys chtěl za ty prachy. :)
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
Mireck
Přispěvovatel

Příspěvek od Mireck »

Ze je to klon hadam ani netreba premyslat je to iste. Ale cena je fakt neskutocna 1900 je Sk az by som sa to bal kúpiť :D
Pocitaj vsak s tym ze s CZ verziou VAG-COMu ti to nepojde.
vagus
Přispěvovatel

Příspěvek od vagus »

Doporučuji nekupovat! Po klonech se teď dost jde a potíže mají nejen obchodníci, ale (bohužel) i jejich zákazníci...
Kromě toho jsou s klony čím dál větší technické komplikace a navíc s přechodem na VCDS 8xx zase přibude nových mrtvolek...
Mortimer
Přispěvovatel

Kabel

Příspěvek od Mortimer »

Zajímalo by mě,za jakých podmínek je možné ten kabel provozovat s CZ Vagem?Prý je nutná nějaká úprava.
Mireck
Přispěvovatel

Re: Kabel

Příspěvek od Mireck »

Mortimer píše:Zajímalo by mě,za jakých podmínek je možné ten kabel provozovat s CZ Vagem?Prý je nutná nějaká úprava.
S CZ muzes provozovat pokud koupis original od Svobody alebo ti niekto do klonu nahra napln z CZ kabla ale ak aktualizujes VAG-COM tak sa kabel znici. Preto a nie len preto je origo lepsi. Ak kupis Hoci aj Original EN od Ross-Tech tak s CZ VAG-COMom ti nepojde.
Mortimer
Přispěvovatel

Kabel

Příspěvek od Mortimer »

Dík.
AT5
Nováček

Re: Hex Can

Příspěvek od AT5 »

automacher píše:Ma ho už niekto od tialto kupeny ?

Ja ho mam a je uplne v pohode. Pouzivam ho na vlastnom VW Golf V a susedovi som diagnostikoval Octaviu. Bol k tomu soft v EN a VIS v CZ, takze co viac treba. Tych zopar okien v anglictine mi nevadi ked mam k tomu cesky manual. Nemusim tak lietat po servisoch ked nieco potrebujem. Za cenu 2x diagnostiky v servise mam zaplateny vlastny kabel a vraj aj so zarukou. Neviem si sice predstavit ako ta zaruka funguje, ale asi to vie opravit. Bol som len upozorneny, ze ho mam pouzivat s prilozenou verziou 704.1. Aj tak je najnovsia, takze neviem aky upgrade by som mohol spravit.
Rsx18
Přispěvovatel

Re: Hex Can

Příspěvek od Rsx18 »

AT5 píše:
automacher píše:Ma ho už niekto od tialto kupeny ?

Ja ho mam a je uplne v pohode. Pouzivam ho na vlastnom VW Golf V a susedovi som diagnostikoval Octaviu. Bol k tomu soft v EN a VIS v CZ, takze co viac treba. Tych zopar okien v anglictine mi nevadi ked mam k tomu cesky manual. Nemusim tak lietat po servisoch ked nieco potrebujem. Za cenu 2x diagnostiky v servise mam zaplateny vlastny kabel a vraj aj so zarukou. Neviem si sice predstavit ako ta zaruka funguje, ale asi to vie opravit. Bol som len upozorneny, ze ho mam pouzivat s prilozenou verziou 704.1. Aj tak je najnovsia, takze neviem aky upgrade by som mohol spravit.
No vidis takze je to jasny klon...
automacher
Aktivista

Už ho mam aj ja.Za tie peniaze sa určite oplatil ;) ;) .
vagus
Přispěvovatel

Příspěvek od vagus »

Pánové piráti,

je Vám jasné, že se drze doznáváte ke spáchání trestného činu, za který Vám hrozí až dva roky odnětí svobody!?

Uvědomte si, že trestné není jen vyrábět či prodávat plagiáty a nelicencovaný software, nýbrž i vědomě si je opatřovat! Už jsem zmiňoval, že Svoboda po pirátech jde. Jen letos už bylo zahájeno několik trestních stíhání.
Pokud si myslíte, že na Vás nikdo nepřijde, protože onen skvělý internetový obchodník ze strachu nevede žádnou evidenci, tak upozorňuji, že pošta archivuje po několik let údaje o tom, komu byly zasílány doporučené zásilky, dobírkové balíčky nevyjímaje...

Nechci moralizovat, nejsem apriori namířen proti domácímu kutilství včetně reverse engineeringu, stačí si přečíst mé příspěvky na tomto fóru za dobu jeho existence, ale vesele zde propagovat nelegální obchody, to se mi zdá fakt moc!

Kromě toho si koledujete, že Vás Reesha s Dukesem zabanují z obavy o své fórum!
automacher
Aktivista

Tak to prepačte (LOL) (LOL) (LOL) To som teda fakt nevedel.Cital som tu všeličo aj som si všeličo stiahol. To som asi uribyl chybu (wallbash) (wallbash) (wallbash) Ty VAGUS niesi nahodou SVOBODA že ta to tak rozčuluje? Alebo ta štve že maš origo diagnostiku za ktoru si zaplatil nemale peniaze a mi ju mame za par šupiek? Ved ten človek to predava normalne na inzerat. Verim tomu že tie KLONI ako to hovoriťe ma už niekolko tisic ludi.A malokto vie čo to vlastne KLON je vratane mna. :? :? :?
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“