prosim o pomoc mam ford mondeo 2,0 tdci96kw pri vetsi akceleraci se z vyfuku vyvali černy kouř nevi nekdo cim by to mohlo byt olej nežere ma najeto 90000km tankuji jen u schell dekuji za radu
kdyby byla prasklá hadice tak by to nejelo moc dobře ne znam to podle svoji skuřenosti když je prasklá hadice tak to sičí jak had když přidávaš plyn a nejede to a bere to vic nafty
MIR.B.M.W píše:kdyby byla prasklá hadice tak by to nejelo moc dobře ne znam to podle svoji skuřenosti když je prasklá hadice tak to sičí jak had když přidávaš plyn a nejede to a bere to vic nafty
kdyz ti praskne podelne kolem bloku a ta prasklina je dlouha 10 cm, tak uslysis prd, a jede to hur jak holej diesel
nevim no mě praskla na bmw E-46 330d hadice na turbo a byl stoho had jenom sičení ale bude to asi vaha už to tady bylo podivej se na mercedes 320cd neco nevim jeto tady a říkal taky že to byla vaha
včera jsem dovezl auto ze servisu od f.pento zlin delaji tam kompletni opravy motoru dali to na počitač a zjistili chybu v agr ventilu ventil vytahli vyčistili ultrazvukem a dali spatky auto jede a nedymi ani při akceleraci za studeneho motoru oprava vyšla na 2 416kč což je super nema cenu to davat nejakym umelcum co tomu moc nerozumi jedni takovi mi spočitali repasi čerpadla a vymenu vstřiku na 43 000kč.kdybych jim to dal tak bych mel vse nove ale kouřilo by to stejne a ne kazdy dokaže vytahnout informace z počitače mel jsam to u dvou a vse bylo v pořadku až třeti vytahl nejake chyby. tak že ne každy ma kvelitni program!doporučuji najit kvalitni opravnu mezi ktarou f.pento asi patří. maji stranky na netukdyby nekdo potřeboval