Na tyhle návody nespolehej,podle nich jde všechno na desce,praxe je však trochu jiná.Něco chodí něco ne,pak neni nic lepšího než udělat blbě zápis a k tomu mít ještě pochybnou zálohu
je to nejak divoky najdi krystal je podliž čipu ale tam nic neni.na focus a mondeo zatím super,delal jsi uz C-max pres donge 912 jeden me strasil ,že to nepujde
iky píše:je to nejak divoky najdi krystal je podliž čipu ale tam nic neni.na focus a mondeo zatím super,delal jsi uz C-max pres donge 912 jeden me strasil ,že to nepujde
mam taky digu delal sem 307 2003 perfektne renault kango sagem rv 2002 taky gut ale musela pamet ven a este dalsi ted sem delal fabii 2005 a sla super po kablu plus dalsi vw zatim sem spokojen co ty ..ale delal sem Berlingo naky 98.99 a neuddelal sem ho nejak neslo
iky píše:jak psal Patt spousta toho bude muset ven oproti navodu ale jinak si myslim ,ze to je moc certovska masina
ja sem taky zatim moc spokojenej taky se stim ucim mam to jen 3 mesice jo a skousel sem budik octavia 2 pres klips a nacetlo mne to dobre kilaky byl to budik z roku 2007
oct II byl mela jit po kabelu ja delal 2006 a sla,dnes jsem delal konecne tu xantii a OK,akorat si asi poridim patici na SMD ty clipsy nic moc kdyz je pamet venku
iky píše:oct II byl mela jit po kabelu ja delal 2006 a sla,dnes jsem delal konecne tu xantii a OK,akorat si asi poridim patici na SMD ty clipsy nic moc kdyz je pamet venku
to jo ta octa by mela jit ale 2007 1mesic by mnelo byt neco jinyho . patici mam taky
iky píše:oct II byl mela jit po kabelu ja delal 2006 a sla,dnes jsem delal konecne tu xantii a OK,akorat si asi poridim patici na SMD ty clipsy nic moc kdyz je pamet venku
to jo ta octa by mela jit ale 2007 1mesic by mnelo byt neco jinyho . patici mam taky
Ahoj prosím tě, jak jsi udělat tu O2 2007. Po kabelu mě nejde a když přepíšu přímo pamět v tacho, tak mi po připejení píše původní stav. Diga mi ale ukazuje stav správně. Nevíte někdo co s tím?
Tweety píše:Ahoj prosím tě, jak jsi udělat tu O2 2007. Po kabelu mě nejde a když přepíšu přímo pamět v tacho, tak mi po připejení píše původní stav. Diga mi ale ukazuje stav správně. Nevíte někdo co s tím?
p o kabelu mne to taky neslo azprez klip na smd sem je zmenil nemam je ale v aute ale zapojeny na stole a ted mne je ukazuje zmeneny