Mam takovy problem obcas mi auto zniceho nic u druheho a tretiho stupne kdyz chci zaradit mi jako by nevystavy spojka a musim tam rychlost natlacit nebo jak bych to rekla blbe seto popisuje.Ale stane seto fakt jen minimalne nevite cim to muze byt?Treba ste se stim uz nekdo setkal.Jeto u audi a3 r.v98 TDI.V servisu nevedi tak budu rada za kazdou pomoc.Dekuji
no blbe se takhle radi kdyz to clovek nevidi ale asi bych rekl ze synchrony.ale na to by mely v autor servisu prece prijit osobne bych zkusil vymenit olej...treba se to tim vyresi a kdyz ne tak pak prevodovka ven a patrat
dalo mi to taky a dosti casto Seat Leon myslel sem ze taky sinchrony nebo bordel v lanovodech.Steloval je jako divej a porad nic nakonec vymena oleje a 80% problemu pric tech 20% uz bude mechanickych mam dosti najeto
mě to dělá na A3 taky a nebo občas když jen stojíš na spojce a pak chceš zařadit tak to udělá taky mě nikdo nic nedokázl říct někdo říkal spojka jinej synchrony ale začnu s olejem je to nejmenší zlo jen nevím jestli tam dát olej do petikvaltu nebo šesti samozdřejmě origo poradíte někdo???
Spojka to nebude ja dal novou ne kuli razeni ale kuli vykonu a nezmenilo se to olej sem dak Vatoil 75W-90 a pohodicka jak pisu vyse.Ale origo je origo to nepopiram
dekuji vsem za rady jen me stve zeto nedela porad ale jen nekdy a kdyz stim jedu do servisu tak jim to jak na potvoru nedela.Rikam udela to fakt jen obcas.Zkusim ten olej.Kolik seho tam vejde?A mam tam dat ten Vatoil 75w-90?Dekuji
musíš tam dát origo jinak riskuješ že to bude k ničemu, ten olej by ti měli říct v origo servisu
Taky by mělo napovědět že je to olejem že je to horší při za studena a s postupným ohřátím se to zlepší
xcid nebo lsd , za studena nemysim že kvedláš rychlostma v garáži a nebo že je venku -30 ve stínu ale bezprostředně po vyjetí kdy je motor studený,
za tepla- motor je v provozní teplotě (obvykle 90 C) máš tam teploměr
Nechci působit jakko šovinistycký prase ale já když byl mlád bral jsem matce auto a myslel sem že tu šaltrpáku utrhnu jak to neřadilo,
maminka totiž mačká spojku a řadí zároveň - nejdřív spojka pak kvalt
Naposledy upravil(a) lenka dne 24 čer 2008, 16:41, celkem upraveno 1 x.