pedro píše:lt.kubosh píše:Už jenom proto, že's tam dal kola o jiném průměru, jsi pěkná lama, která si říká o pojišťovací průser, když to do někoho vopřeš. Že širší kolo líp sedí? Ne nutně, navíc sis zvednul auto o dobrý 1,5cm.
A že ti to žere? Dobře ti tak, čemu se divíš, vezmi si trekový kolo, udělej okruh po okolí a pak si vezmi horáče s 2,1" gumama. Budeš servanej jak brusinky. Jak se asi myslíš cejtí ten motor? STEJNĚ, protože valivej odpor je zatracene jinej. Zákon zachování energi funguje, takže než se ti po deckách vrátí cena za přečipování, tak dřív dostaneš pořádněj aquaplaning.
Hlavně, že DYZAJN!
nějak jsem nepochopil ten tvůj pojišťovací průser. když to do někoho nakouřím tak jsem viný i s předepsanýma gumama ne? a nebo se něco změnilo a nikdo mi o tom nic neřekl? co ty na to jako svazák. a jak se cejtí motor? moje auto vozí jen lidi a občas trochu nářadí. jak se má cítit motor který každý druhý den jede s vozíkem a tahá za sebou auta? a řekl bych že ty auta drží a jezdí. můžu se zeptat co máš za auto?
Hmm, pojišťovna nerada platí, že? No a když je to za hodně peněz, tak se snaží najít důvod aby nemusela. Stejná věc se řešila ve vlákně s xenonama. Nemáš to v TP, respektive není to schválené? Tak takové auto nemá co dělat na silnici. Pojišťovna zaplatí škodu, ale z tebe bude patřičnou část vymáhat. Je to tak, nejsme v USA, kde je to volnější.
tím motorem jsem myslel, že potřebuje víc paliva, aby překonal odpor gum. Kdysi někdo dal na Favorita 195ky gumy a začal žrát o litr víc.
Nevím k čemu Ti to bude, ale klidně: mám starou A6 2,5TDI, před tím jsem měl stejnej model (2,8i) na 215 (legálních) a přešel jsem na 205 a na těch jsem záůstal. Otec měl S4ku na 225kach a pokud byly trochu sjeté, tak se na tom ve větším dešti nedalo jet. Nejsem príznivcem širokých gum, protože bez dokonalýho podvozku to dle mýho nevyužiješ.