přečipování sharana

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

pedro
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od pedro »

to auto jevilo až den před rozpadnutím turba nějaké příznaky. do té doby vůbec nic. ticho po pěšině.
VW sharan 2001, 1,9tdi PD 85kw, chip 135HP
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

pedro píše:to auto jevilo až den před rozpadnutím turba nějaké příznaky. do té doby vůbec nic. ticho po pěšině.
take chyby su najhorsie
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Ivo
Přispěvovatel

Příspěvek od Ivo »

Aspoň sa dlho netrápilo :-)
G IV,variant,66 kW,ALH + niečo naviac od BH motor
pedro
Přispěvovatel

Příspěvek od pedro »

no to ne ale zítra nastane den D. opět vyjedu. konečně.
pedro
Přispěvovatel

Příspěvek od pedro »

Tak mám auto konečně doma. hned jsem ho provětral do Popradu a zpět. Přečipováno a nové turobo. Spotřeba se moc nesnížila ale při předjíždění je přečipování znát.
miraspetrowski
Přispěvovatel

Příspěvek od miraspetrowski »

pedro píše:chlapi furt se tu bavíte o té spotřebě. už jsem tu i napsal že jsem po počítal dle ujetých km a natankovaných litrů. tankuju plnou tak 2-3krát do týdne tak to není problém spočítat. spíš by mě zajímalo jestli má někdo skušenost s tím že se mu spotřeba po přečipování snížila nebo se zvedl jen výkon. dík moc
sleduji tvou radost jak ti to jede, ale asi sis nic nevyřešil mám sharah 1,9TDi 81 kw 00, kombinovaná spotřěba 6,5 gumy 225 55 16 oproti původním 15kám se spotřeba nijak extra nezměnila,je to znát nepatrně při rozjezdech ana radaru mám rozdíl při 90 km o 3 km dolů , a to výrobci mají skoro všichni nižší,než je skutečnost,,,,,,,, A ten čipčus je sice dobrej,mohlo by to teoreticky něco vylepšit, ale.....co takhle skusit doopravdy hledat poruchu,je to třeba něco blbýho,váha,některý čidlo,filtr sání,no cokoli,je toho tam dost, ,jak dáš čip ,Zkusíš jak to jede ono to bude dobrý,začneš toho určitě využívat že to jede jako bejk ,ale se spotřebou to pujde též nahoru no a seš tam kde jsi byl bez čipu za X peněz ,zkus taky menší kola,jestli je to nima,ale hodně těhlech aut má 17ky a o.k. co na to Marek77
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

pedro píše:...nějak jsem nepochopil ten... j pojišťovací průser. když to do někoho nakouřím tak jsem viný i s předepsanýma gumama ne? a nebo se něco změnilo a nikdo mi o tom nic neřekl?
Problém je v tom, že pokud máš jiné gumy, než máš povolené v TP, tak máš vlastně nezpůsobilé vozidlo a mohou se vyvázat z krytí tvé pojistné události (LOL), takže asi tak (noteeth)
GIV Variant TDi ???kW
toby66kw
Aktivista

Příspěvek od toby66kw »

Slavkov píše:
pedro píše:...nějak jsem nepochopil ten... j pojišťovací průser. když to do někoho nakouřím tak jsem viný i s předepsanýma gumama ne? a nebo se něco změnilo a nikdo mi o tom nic neřekl?
Problém je v tom, že pokud máš jiné gumy, než máš povolené v TP, tak máš vlastně nezpůsobilé vozidlo a mohou se vyvázat z krytí tvé pojistné události (LOL), takže asi tak (noteeth)
Tak tak :)
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp

G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

... prostě, něco jako, když způsobíš nehodu pod vlivem :D
GIV Variant TDi ???kW
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“