SRAZ DP A RO 15-17 8 se nekoná bude chcát :( !!!!
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
radluk píše:Voci nasim susedom to nie je fer, bolo by lepsie nejake ine misto, ako treba Brno... At to maju o kusek menej
jestli chceš tak přijeď na pastviny , jestli se ti to zdá dáleko a radši bys jel
k brnu tak ať to pořádá někdo jinej !
já to u brna neznám a abych přijel naslepo někam kde nevim co mám čekat , tak to se mě nechce

--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

radluk píše:bombastiq
pozri frajer, hej ?
a co tam poradas? Mas rezervacky na stoly v hospode, bo co ?
Fajn, ja to usporadam nekdy tady na JM, at to mam tech 20 km
OK když tě tak sere že pojedeš 200km navíc (mimochodem nejezdíš na friták????)

Zdravím já bych taky s kamošem dojel sice o tom ještě neví ale stejně dělá hovno. Takže by bylo o 2 friťáky více
. Jsme 20 km od Brna směr vysočina.
no ale chtělo by to teda vědět kolik lidí / aut by bylo schopných přijet. Můžu vzít i nějakou hudbu. Mám měnič na 230V, modulovej zesák, bednu a bylo by. Ale to už záleží na domluvě
No a aby jsme se nenudili tak by jsme mohli udělat třeba nějakou soutěž o frit. olej. Mohl by každej dovest třeba 5l a pak by se to dalo odevšech na hromadu a mohlo by se to použít pro výherce soutěže / soutěží. Samozřejmě návrhy oceňuju. navíc celej víkend tam jen sedět hospodě možná pro někoho není špatný ale takový oživení si myslím že by neuškodilo..
klidně pomůžu s organizací (takovej sraz jsem ještě neplánoval, ale aspoň něco novýho.)
Takže pište pište pište.

no ale chtělo by to teda vědět kolik lidí / aut by bylo schopných přijet. Můžu vzít i nějakou hudbu. Mám měnič na 230V, modulovej zesák, bednu a bylo by. Ale to už záleží na domluvě

No a aby jsme se nenudili tak by jsme mohli udělat třeba nějakou soutěž o frit. olej. Mohl by každej dovest třeba 5l a pak by se to dalo odevšech na hromadu a mohlo by se to použít pro výherce soutěže / soutěží. Samozřejmě návrhy oceňuju. navíc celej víkend tam jen sedět hospodě možná pro někoho není špatný ale takový oživení si myslím že by neuškodilo..
klidně pomůžu s organizací (takovej sraz jsem ještě neplánoval, ale aspoň něco novýho.)
Takže pište pište pište.
jumbo- píše:Zdravím já bych taky s kamošem dojel sice o tom ještě neví ale stejně dělá hovno. Takže by bylo o 2 friťáky více. Jsme 20 km od Brna směr vysočina.
Takže pište pište pište.
1. repráky přivez
2. 15,8 tě čekám na pastvinách
3. soutěž o vyfrit je v plánu už mám cca 10L-- (vypít 0,5L ruma na ex a 10minut se nepo

jede cca 12 lidí a bude to na nějaké louce u přehrady !! pošlu ti dopředu
můj mob. ať je lepší komunikace