2.0TDi DSG po výměně setrváku

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
DavidL
Nováček
Odpovědi: 0

2.0TDi DSG po výměně setrváku

Příspěvek od DavidL »

Zdravím všechny, tak jsem zdárně nechal vyměnit dvouhmotu a problém s volnoběhem a řazením, je v pohodě, ale stále trvá jeden problém a to jest, že při studen startu se motor jakoby přibržďuje nebo jako vynechává a dnes jsem vypozoroval, že když zapnu klimatizaci tak to přibržďování ustane a při vypnutí zase opět začne. Ale pokud se motor zahřeje, už to neudělá !!!!! Díky moc za každou radu.
David
DavidL
Nováček

Příspěvek od DavidL »

Tak jelikož nikdo k tomuto tématu nenapsal, lovil jsem na německých fórech a světe div se, teto problém je docela častý a může to dělat buď mechatronika nebo problém v SW řídící jednotky motoru. Tudíž jsem šel cestou nejlevnější a nechal jsem u známého v VW přehrát SW v autě. Auto se připojilo na ten jejich zázračný stroj a cca 2 hodiny to něco tahalo do auta. Po přehrání jsem auto nastartoval a světe div se problém byl pryč. Už je to asi 14 dnů a zatím musím zaklepat vše ok.

PS: jo a ještě se u motoru o 100% zlepšil teplý start motoru.

Ahoj David.
David
foot
Sběrač informací

Příspěvek od foot »

Mohu se zeptat, jaký problém jste měl s volnoběhem a řazením a co myslíte tím ,že jste nechal vyměnit dvojhmotu. Děkuji
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“