skoda fabia 1.tdi PD 74kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
skoda fabia 1.tdi PD 74kw
ahojte, mam moznost kupit fabiu 1.9tdi 74kw, r.v 2000 za 120 000sk, to auto ma nabehane 240 000km, su tam urobene rozvody,nove brzdy, bubny,vsetky remene,predne tlmice,sportove pruziny,nove gumy,loziska na kolach vymenene,auto bolo cipovane na 100kw asi pred mesiacom.... tiez ma aj tuning...
len ma trapi ten pocet km a kolko ten motor asi vydrzi podla vas?? a co to turbo a vaha vzduchu???? netreba do este menit pri tych km?????myslite ze mi to auto bude este sluzit niejake tie roky bez velkych investicii???
dik za rady
len ma trapi ten pocet km a kolko ten motor asi vydrzi podla vas?? a co to turbo a vaha vzduchu???? netreba do este menit pri tych km?????myslite ze mi to auto bude este sluzit niejake tie roky bez velkych investicii???
dik za rady
-
- Přispěvovatel
no ja som len vymenil vstreky a na turbe sa rozletela hriadelka. dali sme gareta s pasata a odvtedy ok. inak auto je OK len k tomu KKK turbu po mojej skusenosti akosi nemam doveru, ale zabavne je to dost male, lahke, pruzne 

Fabia 1,9TDI PD 74kw+130ps trysky, 130ps turbo, sanie FRS, kat a egr off, chip cca 160ps
misoVW píše:Skoda ze sa do tych fobiinedavala rotacka ASV
. Potom by som si to aj ja kupil.
To je další nevíhoda proti oktě

Kdyš sem se dozvědělže G5 je motor 66kw PD

Chtěl sem pořádně našlapat koně do ALH a pak to jenom přestěhovat

Konfigurace co má staley bude v mé G5 ale aš tak za dva roky.
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
-
- Aktivista
slovacek.milos píše:chudák převodovka miloš

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Já mám na Oktě skoro 280tkm a do budoucna budu muset asi převodovku vyměnit. Za studena je taková hlučnější, olej mám ok, Huml mi říkal že je asi problém na předloze protože jakmile se zahřeje a pořádně namaže tak je klid.
Ale jinou převovoku mám v garáži takže až by něco tak jí vyměním a jezdím dál.
Ale jinou převovoku mám v garáži takže až by něco tak jí vyměním a jezdím dál.