Petr H. píše:slovacek.milos píše:[a proč to vůbec řešíš si v klidu namíchej svoji směs a jezdi, sám jsi to zhodnotil, že na mýdlo a lihoolej jezdit je nesmysl, počítat ššupiny

jestli se tě peře mohu na něco zeptat kam chceš tu debatu dopracovat nebo k čemu směřuješ, krademe hydrolej,šmelíme,mýdlaříme,lihujeme, seš policajt? nebo k nějakému složitému zařízení, které ti zjistí složení oleje a vypočítá složitý vzorec, pak si postavíš nějakou varnu s přepínátkama,ohřívátkama,digitálníma měřičema, a tam v bílém plášti vyrobáš ten jedinečný esterifikát, se vymáčkni o co ti jde

miloš

klidně si mysli že jsem polda.. možná si si nevšiml tohle je veřejné forum, a psát do veřejného fora o věcech co nejsou veřejně dostupné, je jaksi podivné a nezdvořilé. Pokud informace nechceš veřejně prezentovat tak si je jaksi nech pro sebe. Dokonale jsi znehodnotil všecha vlákna svejma rozumama o ničem. Jediné co z tých příspěvků vyplynulo je, že jsi největší chytrolín široko daleko, kterej všechno ví všechno zná, sežene všechno za nejlepší cenu a přitom světe div se jezdí z traktorem a zadarmo, protože ho to baví...
zapoměl jsi pořád napsat to jedno o co ti jde,

vlákna o ničem se podívej na tu fotku asi budeš hluchý slepý a němý,cos vyrobil nic? cos předvedl nic? rozumy o ničem, ještě ti chybí rozum jak nějaký věděc CSc popisuje n a netu že se po esterifikaci dá metanol oddestilovat a použít znova to tu už taky někdo našel, to si tam taky přidej mezi ty své přesné nějaké návody, to tam pomůžeš zas radlukoviny, psát umíš ale hledat a dělat nic jen kecat, protože neumíš sehnat metanol za 16 ve velkoobchodním skladu tak jsou všichni chytrolíni, rozumbradi, to je tvůj problén někdo ti tam napsal že mu sehnání metanolu stačilo 15 minut, jen nás napadáš a taky jak napsáno urážíš, mě teda ne boj s lidskou blbostí je můj denní chleba, když jsme šmelináří a zloději, brouci pytlíci tak si lidově řečeno nas....

kdo mě slušně napsal na email slušně jsem mu odpověděl a hned všechnop věděl ty tu akorát vrtáš a pořád si mimo mísu

a se slovem zdvořilost se bodni

svoji neschopnost chceš zatím naprojektovat do nějakého chytrolína široko daleko jinak z tebe nic nevypadlo v oblasti esterifikace si na úrovni internetového teoretika a pořád se ti něco zdá a kdo tu pořád místo vědomostí začínáte s broukem pytlíkem tak navštěvujte forum dobré ráno milé děti tam si pokecáte
-D miloš