Škoda Fábia 1.2 HTP
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Škoda Fábia 1.2 HTP

Naposledy upravil(a) Fero m dne 19 črc 2008, 06:22, celkem upraveno 1 x.
delší je jen jednaPeete píše:zalezi jakej rok, to skakalo kvuli kratkym vodicim listam, novejsi uz je meli delsi a pak se menili na svolaniMireck píše:Kontrolovat Vagom
Inac ta HTP ma slabost na preskocenie rozvodu.

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
dobre, kvuli Ladasovi, jen jedna lista, jakoby to nebylo jedno, ta leva, skocilo to pri chcipnutiLadas píše:delší je jen jednaPeete píše:zalezi jakej rok, to skakalo kvuli kratkym vodicim listam, novejsi uz je meli delsi a pak se menili na svolaniMireck píše:Kontrolovat Vagom
Inac ta HTP ma slabost na preskocenie rozvodu.

Nissan Primera SW 1,9 DCi
Kvůli mě ne já už to vím dlouho ale kvůli ostatním nevidím důvod si ve 45000km kupovat celý set rozvodů s řetězem když skočí když nemají nic odjeto a liší se to jen jednou lištouPeete píše:dobre, kvuli Ladasovi, jen jedna lista, jakoby to nebylo jedno, ta leva, skocilo to pri chcipnutiLadas píše:delší je jen jednaPeete píše: zalezi jakej rok, to skakalo kvuli kratkym vodicim listam, novejsi uz je meli delsi a pak se menili na svolani

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
jak po uzenym, kote...Ladas píše:Kvůli mě ne já už to vím dlouho ale kvůli ostatním nevidím důvod si ve 45000km kupovat celý set rozvodů s řetězem když skočí když nemají nic odjeto a liší se to jen jednou lištouPeete píše:dobre, kvuli Ladasovi, jen jedna lista, jakoby to nebylo jedno, ta leva, skocilo to pri chcipnutiLadas píše: delší je jen jednaTo Peete:ty po mě jdeš povím ti teda

Nissan Primera SW 1,9 DCi