Felicia 1,9D provoz na RO, jezdí někdo s Lukasem?

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

s tou hadicí myslím to že pokud ti jdou bubliny tak už něco není v pořádku, snižují výkon až ti to třeba nepojede a pak tu čteš čerpadlo umřelo ani jsem se neprojel, nebo před startem je hadice prázdná padá nafta, že jako okem můžeš provést diagnostiku miloš
ozi
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ozi »

slovacek.milos píše:s tou hadicí myslím to že pokud ti jdou bubliny tak už něco není v pořádku, snižují výkon až ti to třeba nepojede a pak tu čteš čerpadlo umřelo ani jsem se neprojel, nebo před startem je hadice prázdná padá nafta, že jako okem můžeš provést diagnostiku miloš
urcite nejdu bubliny ak by to prisavalo vzduch skor ci neskor to zhasne, proste to ma len velky odpor kedze tam nie je cepradlo, preto pani, dajte si tam cerpadlo, pomoze to, zlepsi sa to
Clio 1991 1.9 D Lucas CAV od 15.4.2007 2x Peveko, oventrop Afriso Flow Control, vymenniky Alu 24 a 30 dosiek, nafta v nerez 25 l, manualne ovladanie spinacov ventilov
slovacek.milos
Aktivista

ozi píše:
slovacek.milos píše:s tou hadicí myslím to že pokud ti jdou bubliny tak už něco není v pořádku, snižují výkon až ti to třeba nepojede a pak tu čteš čerpadlo umřelo ani jsem se neprojel, nebo před startem je hadice prázdná padá nafta, že jako okem můžeš provést diagnostiku miloš
urcite nejdu bubliny ak by to prisavalo vzduch skor ci neskor to zhasne, proste to ma len velky odpor kedze tam nie je cepradlo, preto pani, dajte si tam cerpadlo, pomoze to, zlepsi sa to
já tu psal pravě jak borec nalil olej, zvedl se sací odpor a pak se řešilo čerpadlo, vstřiky a kde co navrážel do feldy dvacku a přisávalo mu to vzduch u toho plastového ventilku na filtu, filtr si koupil nový AC čína tak po tom nikdo nešel a to čerpadlo jak to myslíš dejte si tam čerpadlo, miloš
ozi
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ozi »

já tu psal pravě jak borec nalil olej, zvedl se sací odpor a pak se řešilo čerpadlo, vstřiky a kde co navrážel do feldy dvacku a přisávalo mu to vzduch u toho plastového ventilku na filtu, filtr si koupil nový AC čína tak po tom nikdo nešel a to čerpadlo jak to myslíš dejte si tam čerpadlo, miloš
podavacie cerpadlo z nadrze....okruh nadrz vymennik filter a pretlakovym ventilom spat do nadrze, velky saci odpor sposobuje problemy aj ked ti to neprisava nikde vzduch,
mne to problemy robi a vyriesi to len podavacie cerpadlo
Clio 1991 1.9 D Lucas CAV od 15.4.2007 2x Peveko, oventrop Afriso Flow Control, vymenniky Alu 24 a 30 dosiek, nafta v nerez 25 l, manualne ovladanie spinacov ventilov
slovacek.milos
Aktivista

ozi píše:
podavacie cerpadlo z nadrze....okruh nadrz vymennik filter a pretlakovym ventilom spat do nadrze, velky saci odpor sposobuje problemy aj ked ti to neprisava nikde vzduch,
mne to problemy robi a vyriesi to len podavacie cerpadlo
mi to problémy nerobí a jezdí to i tak, ale co jsi tam dal do nádrže za čerpadlo, nízkotlaké, vysokotlaké, z čeho jak se čerpadlo ovládá, jak jsi to dořešil i elektricky, pokud si pamtuji vývody z deklu jsou doboku a pokud dáš nízkotlaké čerpadlo tak jsou vývody nahoru, jak jsi to napasoval? miloš
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“