[b]Fabia 1.4 16v Špatně chytá[/b]

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
orakor
Sběrač informací
Odpovědi: 0

[b]Fabia 1.4 16v Špatně chytá[/b]

Příspěvek od orakor »

Ahoj mám problém se startováním u škody Fabie.Pokud příjdu ráno k vozidlu a otevřu dveře na straně řidiče a zkusim nastartovat motor tak to nechce chytit(vypadá to jako by byl ulitý),ale pokud vlezu do vozidla ze strany spolujezdce tak motor nastartuji normálně.Poraďt co by stím mohlo být. Předem děkuji (LOL)
ORAKOR
Alex
Přispěvovatel

Příspěvek od Alex »

Ked otvoris dvere vodica, pocujes palivove cerpadlo? Alebo pri otvoreni spolujazdcovych dveri ho pocujes? Nie je ta fabia z Anglicka a prerobena na nase riadenie? :)
orakor
Sběrač informací

Příspěvek od orakor »

čerpadlo je slyšet když otevřu dveře u řidiče, ne u spolujezdce... Ale nechápu proč se to hned uchlastá!? (wallbash) :?
ORAKOR
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

máš to asi skočený zkontroluj rozvody ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

A nemozu mu prepustat vstrekovace? :?
orakor
Sběrač informací

Příspěvek od orakor »

já tedy rozvody překouknu, ale je mi divný, že když tam vlezu od spolujezdce, tak to normálně chytí... s těma vstřikovačema mě to taky napadlo, ale bylo mi divný, že by odešli všechny najednou.Nicméně radši to překontroluju, dík za tip! (noteeth)
ORAKOR
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“