Ovládání palubního počítače (Maxidot)

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
BaZ
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Ovládání palubního počítače (Maxidot)

Příspěvek od BaZ »

Asi je to hloupá otázka, ale umí moje auto (A4 2002) zobrazovat akt. prumernou spotrebu a dalsi udaje ? mam tenhle displej viz obr, jestli se nepletu je to "maxidot", ale nemam na pacce ovladaci prvky jako znam treba z Oct. Stačí pouhá výměna ovládací páčky? nebo se to řeší jinak, jestli se to vůbec dá vyřešit.. Pokud by stačila ta páčka a někdo ji má, měl bych o ni zájem
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

myslím si že neumí musel bys vyměnit budíky a domotat kabeláž...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
BaZ
Sběrač informací

Příspěvek od BaZ »

Přijde mi zase nelogický, aby to ten počitač neuměl, když umí zobrazit dojezd - kolik km ujedu, mění se to podle toho jak na to šlapu, tak musí znát i průměrnou spotřebu, z čecho by to jinak počítal ? a když už tu hodnotu zná, tak proč by ji neuměl zobrazit ? Ale to je jen moje logika :)
V podstatě to tak nezbytně nepotřebuju, ale když by to bylo jen o té páčce tak proč si ji nesehnat..
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

vycházím podle octavie-fabie tam to tak funguje a audi je ještě větší potvora třeba A6 2001 benál se lišila i podle toho jestli má-nemá origo nezávislý :o
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Známá má A4 2.4-V6 24v, super autí, ale nemá to palubká, přístrojovka je jak máš ty a pravá páčka taky.
BaZ
Sběrač informací

Příspěvek od BaZ »

Tak se bez toho holt obejdu, ostatně spotřebu si dokážu vypočítat sám a možná i přesněji než palubák :)
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

BaZ píše:Tak se bez toho holt obejdu, ostatně spotřebu si dokážu vypočítat sám a možná i přesněji než palubák :)
napichni to na vag a hod sem cislo budikov.
AndrewN
Přispěvovatel

Příspěvek od AndrewN »

Podle info na audiklubu stačí v případě, že máš Maxidot s ukazatelem dojezdu pouze vyměnit páčku za 4E0953503b a nakódovat. Někde jsem našel i návod jak to kódování změnit. Pokud najdu, hodím to sem.

Měl bych dotaz - mám doma páčku s ovládáním PC 4B0953503H - neví někdo jestli by taky šla pro tento účel použít?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“