Stretavacie svetla Octavia I prosim o radu

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
heno
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Stretavacie svetla Octavia I prosim o radu

Příspěvek od heno »

Prestali mi svietit obe stretavacie svetla, idu len parkovacky a dialkove....na svorkach ziaroviek nie je napatie a nie je uz ani na poistkach pre tieto svetla, kde moze byt problem? je to spinane cez relatka ?
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

může být problém přímo ve vypínačí, relátka to nemá, už jsem ho viděl pěkně vypálenej
heno
Přispěvovatel

Příspěvek od heno »

Huml píše:může být problém přímo ve vypínačí, relátka to nemá, už jsem ho viděl pěkně vypálenej
v ktorom vypinaci? v tom otocnom ktory prepina parkovacky a stretavacky, alebo v packovom na prepinanie stretavaciek a dialkovych ?
diky za odpoved
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

v tom otočným, vytáhni ho a změř jestli jde z něho vůbec šťáva ven na ty potkávačky, to je základ, pokud jo, pak jít a proměřit na páčce pod volantem a je taky dobrý mrknout na pojistky, na to se dost často zapomíná ;)
Ludvas
Sběrač informací

Příspěvek od Ludvas »

řešil sem teď to samé nejdřív světla zhasínali za jízdy a potom už nesvítily vubec, byl to ten vypínač zkus si od někoho pučit ten otočný přepínač a budeš vědět hned, pokud je to on da se v poho rozebrat v zadní části je spousta kontaktú u mně byl jeden uplně zapečený stačilo očistit jemnym šmirglem a facha jak nový.
heno
Přispěvovatel

Příspěvek od heno »

Huml píše:v tom otočným, vytáhni ho a změř jestli jde z něho vůbec šťáva ven na ty potkávačky, to je základ, pokud jo, pak jít a proměřit na páčce pod volantem a je taky dobrý mrknout na pojistky, na to se dost často zapomíná ;)
diky, bol to on....akurat som teraz s hrozou zistil, ze novy stoji 3 500 sk
heno
Přispěvovatel

Příspěvek od heno »

Ludvas píše:řešil sem teď to samé nejdřív světla zhasínali za jízdy a potom už nesvítily vubec, byl to ten vypínač zkus si od někoho pučit ten otočný přepínač a budeš vědět hned, pokud je to on da se v poho rozebrat v zadní části je spousta kontaktú u mně byl jeden uplně zapečený stačilo očistit jemnym šmirglem a facha jak nový.
diky za radu, skusim to precistit, vzhladom na cenu noveho
heno
Přispěvovatel

Příspěvek od heno »

dakujem vam za rady, je to opravene :)
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

heno píše:dakujem vam za rady, je to opravene :)
Dopoj tan rele a mas pokoj navzdy.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“