Prestali mi svietit obe stretavacie svetla, idu len parkovacky a dialkove....na svorkach ziaroviek nie je napatie a nie je uz ani na poistkach pre tieto svetla, kde moze byt problem? je to spinane cez relatka ?
v tom otočným, vytáhni ho a změř jestli jde z něho vůbec šťáva ven na ty potkávačky, to je základ, pokud jo, pak jít a proměřit na páčce pod volantem a je taky dobrý mrknout na pojistky, na to se dost často zapomíná
řešil sem teď to samé nejdřív světla zhasínali za jízdy a potom už nesvítily vubec, byl to ten vypínač zkus si od někoho pučit ten otočný přepínač a budeš vědět hned, pokud je to on da se v poho rozebrat v zadní části je spousta kontaktú u mně byl jeden uplně zapečený stačilo očistit jemnym šmirglem a facha jak nový.
Huml píše:v tom otočným, vytáhni ho a změř jestli jde z něho vůbec šťáva ven na ty potkávačky, to je základ, pokud jo, pak jít a proměřit na páčce pod volantem a je taky dobrý mrknout na pojistky, na to se dost často zapomíná
diky, bol to on....akurat som teraz s hrozou zistil, ze novy stoji 3 500 sk
Ludvas píše:řešil sem teď to samé nejdřív světla zhasínali za jízdy a potom už nesvítily vubec, byl to ten vypínač zkus si od někoho pučit ten otočný přepínač a budeš vědět hned, pokud je to on da se v poho rozebrat v zadní části je spousta kontaktú u mně byl jeden uplně zapečený stačilo očistit jemnym šmirglem a facha jak nový.
diky za radu, skusim to precistit, vzhladom na cenu noveho