1.9 TDi 96KW ASZ

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
koldarbk
Nováček
Odpovědi: 0

1.9 TDi 96KW ASZ

Příspěvek od koldarbk »

Čus chlapi, nemáte prosím vás někdo blokové schéma zapojení motoru s příslušenstvím.Jako je to u VIVISU programu. Znázorněný piny na řídící jednotce a u toto akční členy. Chtěl bych proměřit pár konponentů a nevím, kde začít, toto schéam by mi pomohlo.Nebo v jakém programu se to dá vičíst. Děkuji za odpovědi :) koldarbk@seznam.cz
michalc
Přispěvovatel

Příspěvek od michalc »

cau ja sem to tu tez zhanal a ani sem to nezohnal ak sa ti to podari zohnat tak mi to daj vediet dik moc
kevino
Aktivista

Re: 1.9 TDi 96KW ASZ

Příspěvek od kevino »

koldarbk píše:Čus chlapi, nemáte prosím vás někdo blokové schéma zapojení motoru s příslušenstvím.Jako je to u VIVISU programu. Znázorněný piny na řídící jednotce a u toto akční členy. Chtěl bych proměřit pár konponentů a nevím, kde začít, toto schéam by mi pomohlo.Nebo v jakém programu se to dá vičíst. Děkuji za odpovědi :) koldarbk@seznam.cz
ak uz tak v programe VIVID alebo Autodata. aj ked nie vsetko co tam pisu je pravda. ak to chces mat no 100 percent tak ELSA.
koldarbk
Nováček

Příspěvek od koldarbk »

ELSA? Něco mi říká, že je nějaký ELSA SOFT program, ale dá se někde sehnat??? Maximálně asi cracklý někde na netu. Ten mi asi nikdo za nějaký menší peníz nezkopčí co?? (hm) Nevíte někdo o něčem pleas?
Martin Kanňuch
Přispěvovatel

Příspěvek od Martin Kanňuch »

skus sa pozriet sem : http://amvse.blog.cz/0801/vivid-workshop-etech-2007-cz tam mas ten program co hladas mam ho ale neda sa v tom nic kopirovat atak tak ti tu nemozem dat zneho ani obrazok tej shemy.
VW Passat variant 1.9 Tdi AFN - KW var.1, Jednohmota zotrvak + HDS, brzdy 312x25/269x22, dva IC ako 2,5 Tdi,turbo VB, EGR off, KAT off
Land rover Defender 110 SW
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

Martin Kanňuch píše:skus sa pozriet sem : http://amvse.blog.cz/0801/vivid-workshop-etech-2007-cz tam mas ten program co hladas mam ho ale neda sa v tom nic kopirovat atak tak ti tu nemozem dat zneho ani obrazok tej shemy.
print screen ti asi nic nehovori ze ? ;)
koldarbk
Nováček

Příspěvek od koldarbk »

Print screen znám, proč? Pokud lze udělat a poslat mailem, budu rád.
koldarbk
Nováček

Příspěvek od koldarbk »

Ahoj, poraďte mi, jak na to prosím.
Tak jsem si stáhl z http://amvse.blog.cz/0801/vivid-workshop-etech-2007-cz
nějaké ty soubory vwet2007.part01-05.rar (ostatní zatím nee) mají každý kolem 100Mb, ale pouze v part01.rar je nějaké .iso s crackem a to .iso mi jde zkopírovat pouze do 30% a chyba. Je zapotřebí otevřít stáhnout všechny .rar soubory a všechny je spojit v nějakém programu?
Prográmek vypadá velice zajímavě, děkuji za odkaz, ale jak to ještě rozchodit, dík.
Martin Kanňuch
Přispěvovatel

Příspěvek od Martin Kanňuch »

musis ich mat vsecky a potom to das rozrarovat ten prvy a ono to samo spoje vsecko a potom to len nainstalujes ;)
VW Passat variant 1.9 Tdi AFN - KW var.1, Jednohmota zotrvak + HDS, brzdy 312x25/269x22, dva IC ako 2,5 Tdi,turbo VB, EGR off, KAT off
Land rover Defender 110 SW
koldarbk
Nováček

Příspěvek od koldarbk »

Ahááá tak děkuji, ještě se ozvu.
Dozbec
Přispěvovatel

Příspěvek od Dozbec »

jo a bacha v craku je trojskej kun
Odpovědět