Log Leon 1,9 TDi dost dymi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Log Leon 1,9 TDi dost dymi
Seat Leon 1,9 TDi cudi na cierno. Jeden den jazdenia po meste s prestavkami cca 100 Km a zadok auta uplne okureny.
Vag bez ulozenych chyb. Rozdiely medzi vstrekmi -0,24 - +0,41
Startuje neskutocne dobre za tepla aj za studena doslova na pretocenie.
Pozrel by sa niekto na kratky log?
LOG-01-010-003-011.CSV
Vag bez ulozenych chyb. Rozdiely medzi vstrekmi -0,24 - +0,41
Startuje neskutocne dobre za tepla aj za studena doslova na pretocenie.
Pozrel by sa niekto na kratky log?
LOG-01-010-003-011.CSV
Podla mna je vaha ok. Keby bola zla tak si mylsim, ze toho dymu by bolo menej. Nepacia sa mi rozdiely medzi vstrekmy... neviem presne aka je tolerancia ale mam pocit ze toto uz v tolerancii nie je. Takze skor vstreky alebo kompresia.jayd píše:bych to videl na vahu vzduchu
Tiez som pozeral na ten log a nepaci sa mi ze pozadovany tlak turba je stale konstantny. Nemas to blbo chipnute?
Neviem ci je to cipnute auto jazdilo v pohode bez dymu. Inac nema ziaden problem auto taha perfektne a startuje na pretocenie.stopo79 píše:Podla mna je vaha ok. Keby bola zla tak si mylsim, ze toho dymu by bolo menej. Nepacia sa mi rozdiely medzi vstrekmy... neviem presne aka je tolerancia ale mam pocit ze toto uz v tolerancii nie je. Takze skor vstreky alebo kompresia.jayd píše:bych to videl na vahu vzduchu
Tiez som pozeral na ten log a nepaci sa mi ze pozadovany tlak turba je stale konstantny. Nemas to blbo chipnute?
Dej zatku a uvidis, vaha hulení dela taky a hlavne zlatou spotrebu když je v prdeli,treba 11l na sto pri 100km/h . Tak to bralo me na passatu když byla ko.Pokud ti to bere vic než normalne tak ji dej novou,už moc nestoji. Vagem ji skontroluj pokud mas možnost,pri 3000ot/min na trojku musi davat 850-1000mg/z a na volnobeh za horka max.420 se zatkou,když egr funguje tak nasava logicky mín že.Mireck píše:Ja to skusim zaslepit.lamozz píše:mě tohle dělal EGR. Furt to hulilo černě jak hovado..
Pak tam přišla záslepka a už nezahulí..