moc sa do toho neviznam,,,vie niekto poradit????
fiat uno 1,4td synchron
Moderátoři: šulda, Moderátoři
fiat uno 1,4td synchron
na tomto aute skrka II rychlost,,,rozobral som prevodovku,,,a nenasiel som tam iba tuto zavadu viz. fotosynchron sa mi zda ze je v poriadku,,,akurat ta plocha na tom ozub.kolese je vydrata,,,,
KTS 530 k dispozicii
.....PASSAT B 5,5 96Kw+cca18Kw,AVF 2002-slusny stav aj vybava...
renault laguna 2,2td min.90kw..;o) palivo "FRITAK" - exx
tak je to hotove a maxx spokojnost,,
I a II kolecko som pouzil asi z benzinovej 1,5 a prevodovka slape ako hodinky,,,myslel som ze ta dvojka bude hucat,,,ale ide tichucko,,perfekt...skoda ze mi nejde vlozit foto....
I a II kolecko som pouzil asi z benzinovej 1,5 a prevodovka slape ako hodinky,,,myslel som ze ta dvojka bude hucat,,,ale ide tichucko,,perfekt...skoda ze mi nejde vlozit foto....
KTS 530 k dispozicii
Chalani. Brchovi som dal uno v ktorom uz je 5-ta prevodovka !!!!! NEZOZENIES na ten vrak dobru prevodovku. Kazdy jeden ma len ojebal a dusoval sa ake su dobre a neskrka nic nehuci a kazda ta skurvena prevodovka huci jak liazka a skrkaju rychlosti. Dneska sme s brchom jednu rozobrali aby sme sa pozreli ako to vypada. Su tam uplne zodrate tie vydlicky a na kazdom synchrone je jedna strana zodrata. Tiez by ma zaujimalo ci sa to da vlastne este zohnat, rozobrat vymenit a zlozit.
na unach sa dost casto vyderu synchrony na rychlostiach, treba len natrafit na dobry synchron a vymenit, ak su zodrate te vydlice alebo huci prevodovka odporucam vymenit loziska na oskach kde su rychlosti....na tipe mi odislo lozisko a dve ozubene kolesa si navzajom podrvili zuby a zodralo aj vydlicu z jednej strany....z oleja bola nieco ako strieborna metaliza