vďaka za info, pre istotu dám ešte skontrolovať v servise zásuvku a RJ ktoré mi nejdu načítaťMireck píše:Vyskusaj na inom PC a ked nepojde reklamuj kabel.
VAG-COM
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- patrik.kloucek
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: VAG-COM
prave kdyz si vzpomenul tu 46ku, tak muze byt problem taky v jednotce, ze muze byt zablokovana a nebo v nouzovem rezim, predevsim komfort je docela hlavolam. Pokud ostatni jednotky funguji, hlavne motor, plubka a abs tak bude problem spis v jednotce nez v kabelu...zkus vypsat jake jednotky, zda opravdu nejde jen o nekolik "mozna problemovych" kusu, jednotky ktere nesly nebo s prodlevou nacist, pripadne rocniky a znacky autHacman píše:kúpil som kábel Hex Can s VAG 704, problém je v tom, že je hotový zázrak ak mi načíta nejakú jednotku...
• VW Passat 2.0TDi BMP@103kw
• Passat 3C: rady pri koupi
• Passat 3C: rady pri koupi
pristup na komfortku bol zablokovany, preto tie problemy. Odpojil som na cas bateriu a potom som ju uz nacital. Neskor som potreboval prisposobit dialkove pretoze mi stale ukazovalo ze mam prisposobeny len jeden kluc hoci mam 2 a obidva fungovali. Cez VAG 304 sa mi to nedarilo, tak som prehodil kabel a pouzil 704, lenze nejako zblbla komunikacia a komfortku znovu nenacita a teraz funguje len jeden kluc. Ako sa da pristup na komfortku-46 odblokovat cez VAG? Nikde som nic take nenasiel a zakazdym odpajat bateriu sa mi zda dost blbe. Vdaka.
Octavia Tour AXR 1.9 TDI PD, 74kW, r.v. 2007
Tiez mam taky isty problem ako pise Hacman. Neviem precitat jednotku 46 pricom to este pred nedavnom islo. Pokusal som sa spojit s programom od MOTORDIAGU na nastavovanie komfortnej jednotky ale vobec som sa nevedel pripojit- mohla sa tym zablokovat jednotka komfortu? Bateriu som zatial neodpojil lebo nechcem aby sa nieco pokazilo (napriklad ze mi pojde len jeden kluc). Nevie niekto riesenie tohto problemu?