opel vectra 2.0 di
Moderátoři: šulda, Moderátoři
opel vectra 2.0 di
mam taky problem ze vectra sa nechce dostat do otacok viete mi niekto poradit co je s tym?
- origoš
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
To je ten problém. Pokud "diagnostici" umí přečíst chybovou paměť a tím jejich kumšt končí, tak to je na dvě věci. Zinkasují peníze za diagnostiku a je to k ničemu. Je potřeba se vyznat v měřených hodnotách, protože senzory, které kecají v toleranci se jako chybné nevyhodnotí a tím pádem jako chyba neuloží.co ti proverovali? jenom chybovou pamet, co??
V sobotu jsem tu měl Vectru, která nešla do otáček, nejela a žrala jako mlejn. Chyby uloženy žádné nebyly. Překvapila mne ale teplota nasávaného vzduchu 59 stupňů. Když jsem otevřel kapotu a osahal vzduchový filtr, tak tu teplotu skutečně měl.
Co bylo příčinou?
Ve třech servisech na to nepřišli a měli to tam celý den. Z pravého světlometu spadla gumová krytka a to tak nešťastně, že si sedla na ssací nátrubek vzduchového filtru, kam úplně přesně pasuje a ucpala přívod vzduchu. Nasadil jsem ji tam, kam patří a oprava trvala 10 minut.
origoš píše:Určitě by to šlo i bez ní, ale jak vidno tři servisy ( a ne ledajaké) si s tím neporadily. To auto se chovalo opravdu divně.
Majitel byl z toho u vytržení, protože jsem otevřel kapotu a měl jsem závadu, ani jsem si nedal pod ní podpěru.

Nissan Primera SW 1,9 DCi