OCT 66kW automat - padá do nouzáku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A o akej možnosti sa tu hovorí, o zmene kódovania prevodovky? (vypnutie fuzzy logic atď.) Ja som tam dal 11 alebo 13, už si nepamatám, jazdí to lepšie.
Btw, mám Golf pôvodne 81kW + 4st automat, a tak isto sa občas v RJ prevodovky objaví kopec sporadických chýb... ale všetko funguje ako má, tak len keď si ich tam náhodou všimnem, zmažem ich ... už sa to stalo asi 5x.. ale nemajú vplyv na funkciu prevodovky. A áno, hrabe to aj mne ako besné aj s gumami 225/45/17
mám tam 11mm hlavu+chip.
Btw, mám Golf pôvodne 81kW + 4st automat, a tak isto sa občas v RJ prevodovky objaví kopec sporadických chýb... ale všetko funguje ako má, tak len keď si ich tam náhodou všimnem, zmažem ich ... už sa to stalo asi 5x.. ale nemajú vplyv na funkciu prevodovky. A áno, hrabe to aj mne ako besné aj s gumami 225/45/17

ja mam problem vyresen ... po vymene vseho mozneho (ventily, hadicky, cidla) + na zkousku nova RJ + vycisteni turba to bylo porad spatne... nakonec vymeneno turbo za nove a je po problemu
. Takze u me to bylo turbem a ani vycisteni nepomohlo ..

Škoda Octavia I. TDi 66kW automat rv00 MR01...(Elegance+climatronic+ESP+4xairbag)