POZOR NA PODVODNÍKA !

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

topdiesel
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od topdiesel »

Chlapi dejde hlavy dohromady a najděte si ho v Pardubicích není přece tolik lidí cca 90.tis, obejděte hospody, lékaře, zajděte na Katastr nemovitostí-tam zjistíte zda vlastní někde nemovitost..., určitě máte nějakého známeho co dělá na VB, Městský úřad, Finanční Úřad, Finanční ústavy-kde kdo má bankovní účet(výpis musí někde chodit), Pošta(poštovní doručovatelky-toho hodně vědí)

Takhle ho musíte najít, na trestní oznámení se vybodněte, dejde mu přes hubu oberte ho o prachy a roztrhněte mu řiť ;)
Vím že se mi to spívá, když mně neobral ale sralo by mně nejvíce že natáhl (né ty prachy), ať to dobře dopadne...
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

topdiesel píše:... dejde mu přes hubu oberte ho o prachy a roztrhněte mu řiť ;)
... také se nezapomeňte podívat na trestní sazbu (LOL) ať víte, do čeho jdete 8)

... v základu by to pak šlo kvalifikovat třeba jako loupežné přepadení a ublížení na zdraví :o ... a nedejbože, pokud by vás na něj šlo víc :?
GIV Variant TDi ???kW
1pavel
Aktivista

Příspěvek od 1pavel »

Dneska jsem se jel s kamarádem podívat na octávku kterou chtěl koupit z Loun od pana Farkaše ( dále jen zmrd) . V týdnu s ním několikrát telefonoval o termínu naší návštěvy , nakonec se dohodly na sobotu dopoledne . Ještě včera odpoledne s ním se dohod jak budeme u Loun tak máme zavolat že nás navede . Dnes ujedeme 185 Km stojíme před Louny , voláme , a ten zmrd klidně řekne že dneska nemůže , že musel jet pryč , a nikdo u něj není doma . (LOL) Tak když narazíte na inzerát od Farkaše který vozí auta a je z Loun tak se mu radši vyhněte .
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

už to jméno Farkaš svědčí o hodně věcech.....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
topdiesel
Přispěvovatel

Příspěvek od topdiesel »

Slavkov píše:
topdiesel píše:... dejde mu přes hubu oberte ho o prachy a roztrhněte mu řiť ;)
... také se nezapomeňte podívat na trestní sazbu (LOL) ať víte, do čeho jdete 8)

... v základu by to pak šlo kvalifikovat třeba jako loupežné přepadení a ublížení na zdraví :o ... a nedejbože, pokud by vás na něj šlo víc :?
Slavkov: Souhlasím s tebou nad 2.osoby je to organizovaná skupina a 2.násobný trest oproti tomu když jdeš do toho sám s poctivoctí a čestností nejdál dojdeš :) (ale znám taky radikální čin potřebuje radikální řešení) ;)
Naposledy upravil(a) topdiesel dne 09 srp 2008, 17:44, celkem upraveno 1 x.
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Kamarád vyvedl nezvanou návštěvu z jeho pozemku co si otevřela branku a měl na krku ublížení na zdraví...
topdiesel
Přispěvovatel

Příspěvek od topdiesel »

Tomas.cz píše:Kamarád vyvedl nezvanou návštěvu z jeho pozemku co si otevřela branku a měl na krku ublížení na zdraví...
Chlapi neblázněte, logicky když budu něco takového dělat tak mně nesmí u toho nikdo vidět a hlavně vše zapřu(slovo proti slovu, jestli není svědek tak se to odkládá a tím to zvadlo!)
Moc to žerete ty naše zákony, v našem právů platí co není zakázano je povoleno!!!!
Pravě proto si ten frajer z toho nic nedělá má z vás srandu (rofl) (rofl) (rofl) , dokaď mu někdo nedá přes hubu tak v tom bude pokračovat, každej si řekne 30.tis Kč to nejsou žadný prachy-to nestojí za to ho zažalovat.
Tomas.cz když ti snad bude někdo obrábět starou tak mu nedáš přes hubu v hospodě kde je xxx.svědků ale až půjde domů kde budete sami a zase slovo proti slovu.
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Ok :)

Byl jsem tam já a můj kamarád, přijela souseka svím vozem, otevřela si branku a začala na kamaráda sprostě nadávat, ten jí čapnul za kabát a jelikož byl sníh tak jí vytlačil po sněhu ze zahrady u branky jí pustil.
Nasedla do auta a odjela, zanedlouho přijela s policii, kabát měla od bahna a hned že jí napadnul atd...
Jak nám vysvětlili policajti když ti někdo vnikne na pozemek tak, že si otevře branku nesmíš proti němu nijak fyzicky zasáhnout, leda že by přelezl plot to pak už ano.
Tak to sepsali, já svědek, kamarád pachatel a ona poškozená ( ten kabát si někde umazala aby to vypadalo že s ní fláknul o zem ).
Stalo se to v lednu loňského roku, ale předvolání jsme dostali až v listopadu ( to je rychlost co? ) ona a její právník dali nějaký dovolání aby se případ podstoupil vyšší inštanci za to že jí fyzicky napadnul ( trestný čin ).
Ale pozor, dali nám přečíst papír kde jsou nějaký úřední kydy, ten stvrdíš podpisem a odevzdáš, ale po nás dvou ho nikdo nechtěl a já jsem si to tehdy ani neuvědomil ( našel jsem ho doma v kapse ).
Sice nám pak došel papír z úředu ať jim papír pošlem, ale dopis nebyl doporučený a tak se ai ztratil (rofl) . No a nastal zase leden a po roce je případ promlčený. Tak nám akorát napsali že se případ odkládá a bylo.

Toť má zkušenost ;)
topdiesel
Přispěvovatel

Příspěvek od topdiesel »

Tomas.cz píše:Ok :)

Byl jsem tam já a můj kamarád, přijela souseka svím vozem, otevřela si branku a začala na kamaráda sprostě nadávat, ten jí čapnul za kabát a jelikož byl sníh tak jí vytlačil po sněhu ze zahrady u branky jí pustil.
Nasedla do auta a odjela, zanedlouho přijela s policii, kabát měla od bahna a hned že jí napadnul atd...
Jak nám vysvětlili policajti když ti někdo vnikne na pozemek tak, že si otevře branku nesmíš proti němu nijak fyzicky zasáhnout, leda že by přelezl plot to pak už ano.
Tak to sepsali, já svědek, kamarád pachatel a ona poškozená ( ten kabát si někde umazala aby to vypadalo že s ní fláknul o zem ).
Stalo se to v lednu loňského roku, ale předvolání jsme dostali až v listopadu ( to je rychlost co? ) ona a její právník dali nějaký dovolání aby se případ podstoupil vyšší inštanci za to že jí fyzicky napadnul ( trestný čin ).
Ale pozor, dali nám přečíst papír kde jsou nějaký úřední kydy, ten stvrdíš podpisem a odevzdáš, ale po nás dvou ho nikdo nechtěl a já jsem si to tehdy ani neuvědomil ( našel jsem ho doma v kapse ).
Sice nám pak došel papír z úředu ať jim papír pošlem, ale dopis nebyl doporučený a tak se ai ztratil (rofl) . No a nastal zase leden a po roce je případ promlčený. Tak nám akorát napsali že se případ odkládá a bylo.

Toť má zkušenost ;)
Nic jsem neviděl, neslyšel ani Babičku jsem nečet ať Policie ČR dokáže že je tomu jinak, zkráceně jste měli říct že jste babu nikdy neviděli a že to ma v hlavě pomíchaný-ať ti vyšetřovatel dokáže že nemáš pravdu.
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

musí prokázat i to co se nestalo a stopy ve sněhu by asi byly dost průkazný leda že by mezitím odházel celý dvůr (noteeth)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
1pavel
Aktivista

Příspěvek od 1pavel »

1pavel píše:Dneska jsem se jel s kamarádem podívat na octávku kterou chtěl koupit z Loun od pana Farkaše ( dále jen zmrd) . V týdnu s ním několikrát telefonoval o termínu naší návštěvy , nakonec se dohodly na sobotu dopoledne . Ještě včera odpoledne s ním se dohod jak budeme u Loun tak máme zavolat že nás navede . Dnes ujedeme 185 Km stojíme před Louny , voláme , a ten zmrd klidně řekne že dneska nemůže , že musel jet pryč , a nikdo u něj není doma . (LOL) Tak když narazíte na inzerát od Farkaše který vozí auta a je z Loun tak se mu radši vyhněte .
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6547921
topdiesel
Přispěvovatel

Příspěvek od topdiesel »

Ladas píše:musí prokázat i to co se nestalo a stopy ve sněhu by asi byly dost průkazný leda že by mezitím odházel celý dvůr (noteeth)
(offtopic) Ladas vyšetřovatel musí prokázat vinu žalovanému, žalovaný prokazuje svou nevinu pokuď jsou proti němu důkazy, přečti si co píše Tom, jen ji vyhodil ze svého pozemku, jaké dokáže získat Policie ČR důkazy :?
A pokud známe máme Ústavu ČR (ta obsahuje Listinu práv a zákládních svobod)
článek 12 odstavec 1 říká: Obydlí je nedotknutelné. Není dovoleno do něj vstoupit bez souhlasu toho, kdo v něm bydlí.
odstavec 2 říká:Domovní prohlídka je přípustná jen pro účely trestního řízení, a to na písemný odůvodněný příkaz soudce. Způsob provedení domovní prohlídky stanoví zákon.

http://www.psp.cz/docs/laws/listina.html

Jestli jste někdy něco řešili s Policii ČR tak ta se nechce do ničeho vměšovat, když na něho vyrukuješ s těmito paragrafy tak vůbec nemůže vstoupit na tvůj pozemek a ani také nevstoupí (je mi známo z praxe).
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Takhle, já byl sveděk, ale za pachatele označili kamaráda.
No nakonec jsem byly rádi že se to zahrálo do outu, není to nic příjemnýho.
Taky kvůli jedný bábě přejeli hned 3 policejní auta a asi 10 policajt§ (wallbash)

Jinak ja je to u pronajmutejch prostor? Tam PČR taky může jen po nějakým souhlasu? Ptám se asi blbě ale člověk nikdy neví...
Peete
Aktivista

Příspěvek od Peete »

Tomas.cz píše:Takhle, já byl sveděk, ale za pachatele označili kamaráda.
Taky kvůli jedný bábě přejeli hned 3 policejní auta a asi 10 policajt§ (wallbash)

Jinak ja je to u pronajmutejch prostor? Tam PČR taky může jen po nějakým souhlasu? Ptám se asi blbě ale člověk nikdy neví...
nevim jak policie, ale v podstate by u toho mel byt majitel, aby tam mohl nekdo vstoupit, takze kdyz ti prijde, dejme tomu, domu kontrola ze stavebniho uradu, ze tam delas neco co bys nemel, a neni pritomen majitel, coz by byli treba rodice, tak tam proste nemuzou...
Nissan Primera SW 1,9 DCi
topdiesel
Přispěvovatel

Příspěvek od topdiesel »

Peete píše:
Tomas.cz píše:Takhle, já byl sveděk, ale za pachatele označili kamaráda.

nevim jak policie, ale v podstate by u toho mel byt majitel, aby tam mohl nekdo vstoupit, takze kdyz ti prijde, dejme tomu, domu kontrola ze stavebniho uradu, ze tam delas neco co bys nemel, a neni pritomen majitel, coz by byli treba rodice, tak tam proste nemuzou...
(offtopic) Chlapi zabrzdíme se jinak z toho téma o podvodníkovi uděláme právní poradnu.
Bez písemného podkladu soudce nemůže Policie ČR(schválně píši ČR neboť Městská Policie není objektivní Policie) ale v 3.odstavci článku 12 je psáno...
(3) Jiné zásahy do nedotknutelnosti obydlí mohou být zákonem dovoleny, jen je-li to v demokratické společnosti nezbytné pro ochranu života nebo zdraví osob, pro ochranu práv a svobod druhých anebo pro odvrácení závažného ohrožení veřejné bezpečnosti a pořádku. Pokud je obydlí užíváno také pro podnikání nebo provozování jiné hospodářské činnosti, mohou být takové zásahy zákonem dovoleny, též je-li to nezbytné pro plnění úkolů veřejné správy.
Zbytek si přečtěte na odkaze: http://www.psp.cz/docs/laws/listina.html
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“