Takhle ho musíte najít, na trestní oznámení se vybodněte, dejde mu přes hubu oberte ho o prachy a roztrhněte mu řiť

Vím že se mi to spívá, když mně neobral ale sralo by mně nejvíce že natáhl (né ty prachy), ať to dobře dopadne...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
... také se nezapomeňte podívat na trestní sazbutopdiesel píše:... dejde mu přes hubu oberte ho o prachy a roztrhněte mu řiť![]()
Slavkov: Souhlasím s tebou nad 2.osoby je to organizovaná skupina a 2.násobný trest oproti tomu když jdeš do toho sám s poctivoctí a čestností nejdál dojdešSlavkov píše:... také se nezapomeňte podívat na trestní sazbutopdiesel píše:... dejde mu přes hubu oberte ho o prachy a roztrhněte mu řiť![]()
ať víte, do čeho jdete
![]()
... v základu by to pak šlo kvalifikovat třeba jako loupežné přepadení a ublížení na zdraví... a nedejbože, pokud by vás na něj šlo víc
Chlapi neblázněte, logicky když budu něco takového dělat tak mně nesmí u toho nikdo vidět a hlavně vše zapřu(slovo proti slovu, jestli není svědek tak se to odkládá a tím to zvadlo!)Tomas.cz píše:Kamarád vyvedl nezvanou návštěvu z jeho pozemku co si otevřela branku a měl na krku ublížení na zdraví...
Nic jsem neviděl, neslyšel ani Babičku jsem nečet ať Policie ČR dokáže že je tomu jinak, zkráceně jste měli říct že jste babu nikdy neviděli a že to ma v hlavě pomíchaný-ať ti vyšetřovatel dokáže že nemáš pravdu.Tomas.cz píše:Ok![]()
Byl jsem tam já a můj kamarád, přijela souseka svím vozem, otevřela si branku a začala na kamaráda sprostě nadávat, ten jí čapnul za kabát a jelikož byl sníh tak jí vytlačil po sněhu ze zahrady u branky jí pustil.
Nasedla do auta a odjela, zanedlouho přijela s policii, kabát měla od bahna a hned že jí napadnul atd...
Jak nám vysvětlili policajti když ti někdo vnikne na pozemek tak, že si otevře branku nesmíš proti němu nijak fyzicky zasáhnout, leda že by přelezl plot to pak už ano.
Tak to sepsali, já svědek, kamarád pachatel a ona poškozená ( ten kabát si někde umazala aby to vypadalo že s ní fláknul o zem ).
Stalo se to v lednu loňského roku, ale předvolání jsme dostali až v listopadu ( to je rychlost co? ) ona a její právník dali nějaký dovolání aby se případ podstoupil vyšší inštanci za to že jí fyzicky napadnul ( trestný čin ).
Ale pozor, dali nám přečíst papír kde jsou nějaký úřední kydy, ten stvrdíš podpisem a odevzdáš, ale po nás dvou ho nikdo nechtěl a já jsem si to tehdy ani neuvědomil ( našel jsem ho doma v kapse ).
Sice nám pak došel papír z úředu ať jim papír pošlem, ale dopis nebyl doporučený a tak se ai ztratil. No a nastal zase leden a po roce je případ promlčený. Tak nám akorát napsali že se případ odkládá a bylo.
Toť má zkušenost
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=65479211pavel píše:Dneska jsem se jel s kamarádem podívat na octávku kterou chtěl koupit z Loun od pana Farkaše ( dále jen zmrd) . V týdnu s ním několikrát telefonoval o termínu naší návštěvy , nakonec se dohodly na sobotu dopoledne . Ještě včera odpoledne s ním se dohod jak budeme u Loun tak máme zavolat že nás navede . Dnes ujedeme 185 Km stojíme před Louny , voláme , a ten zmrd klidně řekne že dneska nemůže , že musel jet pryč , a nikdo u něj není doma .Tak když narazíte na inzerát od Farkaše který vozí auta a je z Loun tak se mu radši vyhněte .
Ladas píše:musí prokázat i to co se nestalo a stopy ve sněhu by asi byly dost průkazný leda že by mezitím odházel celý dvůr
nevim jak policie, ale v podstate by u toho mel byt majitel, aby tam mohl nekdo vstoupit, takze kdyz ti prijde, dejme tomu, domu kontrola ze stavebniho uradu, ze tam delas neco co bys nemel, a neni pritomen majitel, coz by byli treba rodice, tak tam proste nemuzou...Tomas.cz píše:Takhle, já byl sveděk, ale za pachatele označili kamaráda.
No nakonec jsem byly rádi že se to zahrálo do outu, není to nic příjemnýho.
Taky kvůli jedný bábě přejeli hned 3 policejní auta a asi 10 policajt§![]()
Jinak ja je to u pronajmutejch prostor? Tam PČR taky může jen po nějakým souhlasu? Ptám se asi blbě ale člověk nikdy neví...
Peete píše:nevim jak policie, ale v podstate by u toho mel byt majitel, aby tam mohl nekdo vstoupit, takze kdyz ti prijde, dejme tomu, domu kontrola ze stavebniho uradu, ze tam delas neco co bys nemel, a neni pritomen majitel, coz by byli treba rodice, tak tam proste nemuzou...Tomas.cz píše:Takhle, já byl sveděk, ale za pachatele označili kamaráda.
No nakonec jsem byly rádi že se to zahrálo do outu, není to nic příjemnýho.
Taky kvůli jedný bábě přejeli hned 3 policejní auta a asi 10 policajt§![]()
Jinak ja je to u pronajmutejch prostor? Tam PČR taky může jen po nějakým souhlasu? Ptám se asi blbě ale člověk nikdy neví...